Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Διακρίσεις για την Athens Flying Week στο συνέδριο του European Airshow Council

Τατιάνα Ρόκου - 06 Μάρτιος 2019, 09:24

Το συνέδριο φιλοξένησε 250 σύνεδρους από όλο τον κόσμο, επικεφαλείς των μεγαλύτερων αεροπορικών εθνικών ακροβατικών ομάδων. Η AFW παρέλαβε δυο σημαντικά βραβεία, το Chairman’s Award και το 2019 Media & Marketing Competition.


Με δύο σημαντικές διακρίσεις για την Athens Flying Week “έκλεισε” το ετήσιο συνέδριο του EAC (European Airshow Council), που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, από 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2019.

Η AFW παρέλαβε δυο σημαντικά βραβεία, το Chairman’s Award και το 2019 Media & Marketing Competition. Το Chairman’s Award είναι το σημαντικότερο βραβείο, με διεθνή αναγνώριση, που δίδεται από το European Airshow Council ως αποτέλεσμα της αξιολόγησης για τη χρονιά που πέρασε, σε αναγνώριση της επίμονης και σκληρής δουλείας που απαιτείται για τη δημιουργία και συνεχή ανάπτυξη του event, καθώς και της προαγωγής των θεμάτων ασφαλείας των αεροπορικών επιδείξεων. Ακολούθησε η σπουδαία διάκριση στο 2019 Media & Marketing Competition, στην κατηγορία των διοργανωτών.Οι βραβεύσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς προέρχονται από τον επίσημο διεθνή φορέα διοργανωτών airshow το EAC και δικαιώνουν τόσο τους διοργανωτές όσο και τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που αγαπούν, επισκέπτονται και απολαμβάνουν κάθε χρόνο εδώ και 7 συνεχόμενα έτη την Athens Flying Week.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φιλοξένησε 250 σύνεδρους από όλο τον κόσμο, επικεφαλείς των μεγαλύτερων αεροπορικών εθνικών ακροβατικών ομάδων, όπως αυτές του Βελγίου, της Πολωνίας, της Ιορδανίας, της Αμερικής, του Καναδά, της Δανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Νορβηγίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ουγγαρίας, της Κροατίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Ιορδανίας, αλλά και των Red Arrows από τη Βρετανία και φημισμένους αεροπόρους-σταρ  του ακροβατικού αεραθλητισμού, όπου αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες με τους διοργανωτές των airshows.Η εντυπωσιακή έκθεση που στήθηκε στους χώρους του συνεδρίου, με stand των airshow, αλλά και των αεραθλητών -ομάδων και solo performers- έδωσε την ευκαιρία να κλειστούν νέες συνεργασίες και να συζητηθούν πλάνα που θα δώσουν ακόμα εντυπωσιακότερες στιγμές στους αιθέρες.

Με πρωταγωνίστρια την Αθήνα και με θέα την Ακρόπολη και τους Στύλους Ολυμπίου Διός, οι 250 σύνεδροι και οι συνοδοί τους από όλο τον πλανήτη απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία.

Η Athens Flying Week, επίσημος συνδιοργανωτής του φετινού συνεδρίου ετοιμάζεται να προσφέρει και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, δυνατές συγκινήσεις στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top