Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 March 2019, 15:55

Με τους συνολικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τους 100 και με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η τρίτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα, με την επιμέλεια της Hotelier Academy Greece.


Πάνω από 100 άτομα παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα, αποδεικνύοντας την τάση αλλαγής στον δημοφιλή προορισμό.

Με τους συνολικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τους 100 και με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η τρίτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα, με την επιμέλεια της Hotelier Academy Greece. Η κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Corfu Palace υποδέχθηκε τόσο την ομάδα του 100% Hotel Show όσο και το ενδιαφερόμενο κοινό.

Η Κέρκυρα εντυπωσίασε και τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, καθώς, εκτός από τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, υπήρξε και σημαντική υποστήριξη από την τοπική επαγγελματική κοινότητα για την καλύτερη οργάνωση του workshop. Χαρακτηριστική ήταν η άμεση ανταπόκριση της Ένωσης Ξενοδόχων, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και όλων των τοπικών Μέσων, που στήριξαν επικοινωνιακά την εκδήλωση, αλλά και τοπικών εταιρειών, όπως το Corfu Palace και η Imperial Strom, καθώς και επαγγελματιών της περιοχής, όπως η κα Σπυριδούλα Ασωνίτου από τον Εξάντα, που ενίσχυσαν τη δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι ομιλητές του Workshop, Μαίρη Σφυράκη, Ζένιος Ζένιου, Δημήτρης Ζέλιος και Γιάννης Κουτσόπουλος, κέρδισαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, αφού οι παρουσιάσεις εμπλουτίστηκαν με ακόμη περισσότερες πληροφορίες και πρακτικά παραδείγματα, ενώ σημαντική υπήρξε και η συμμετοχή του κ. Νίκου Σ. Μοράντη που παρουσίαζε παραδείγματα της Κέρκυρας σε συνάρτηση με το υλικό των workshops. Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφέρθηκαν τα ζωντανά social media του Liston Suites, του οποίου εκπρόσωποι βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό του Workshop, αλλά και το εστιατόριο “Οίνος και Γεύσεις”, που ανακαλύφθηκε τυχαία από την ομάδα των ομιλητών και της διοργάνωσης, και αναφέρθηκε ως παράδειγμα boutique φιλοξενίας.

Από το Workshop της Κέρκυρας δεν έλειψαν και οι μεγάλοι χορηγοί της δράσης, όπως οι εταιρείες Vimar, LG και Scent Plus, που παρουσίασαν ειδικά case studies και δημιούργησαν την αίσθηση μιας μικρο-έκθεσης, δίνοντας στοχευμένες λύσεις στους επισκέπτες του 100% Hotel Workshop Tour.

Επόμενος σταθμός είναι η Καλαμάτα, το Σάββατο 16 Μαρτίου, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα μεγάλα events της Ρόδου, των Χανίων, του Ηρακλείου, με την κορύφωση της δράσης να λαμβάνει χώρα στη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top