Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤο 4ο Συνέδριο Τουρισμού, από πέντε διμερή επιμελητήρια, στη Θεσσαλονίκη
Συνέδρια

Το 4ο Συνέδριο Τουρισμού, από πέντε διμερή επιμελητήρια, στη Θεσσαλονίκη

'Τουρισμός: Το μοντέλο του μέλλοντος' είναι το θέμα του συνεδρίου, που διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο 'Ι. Βελλίδης' της Θεσσαλονίκης.

Τα πέντε διμερή Επιμελητήρια, τα Ελληνο-Αμερικανικό, Ελληνοβρετανικό, Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν το 4ο Συνέδριο Τουρισμού, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” της Θεσσαλονίκης με θέμα “Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος”.

Διακεκριμένοι ομιλητές-εκπρόσωποι της αιχμής του κλάδου θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

Φέτος, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετές εκατοντάδες σύνεδροι: επιχειρηματίες, μέλη των πέντε επιμελητηρίων, εκπρόσωποι του τουριστικού και τραπεζικού κλάδου, σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές και στελέχη της αρμόδιας διοικητικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι:

  1. Τεχνολογία: μονόδρομος τουριστικής ανάπτυξης
  2. Οικονομία διαμοιρασμού: αναδιατάσσοντας το τοπίο της τουριστικής αγοράς
  3. Χρηματοδοτήσεις τουριστικών έργων
  4. Διευρύνοντας το τουριστικό προϊόν: αθλητικός τουρισμός.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024