Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways και η Blue Air επεκτείνουν τη συνεργασία τους
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways και η Blue Air επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών θα επεκταθεί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019.

Η Blue Air και η Cyprus Airways συμφώνησαν να συνεχίσουν την εταιρική τους συνεργασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018. Η συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών θα επεκταθεί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Μέσα από αυτή τη συμφωνία, οι πελάτες των δύο εταιρειών θα μπορούν να ταξιδέψουν πιο εύκολα από τη Λάρνακα στην Αθήνα,τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε ότι “η συνεργασία μας με τη Blue Air αποδείχθηκε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας, γι’αυτό και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε. Ετσι θα προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές κατά την κράτηση των πτήσεων τους για την Ελλάδα”.

Ο Tudor Constantinescu, γενικός εμπορικός διευθυντής της Blue Air, σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με την Cyprus Airways. Αυτή η συμφωνία θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επιβάτες μέσω των εκτεταμένων δικτύων των αεροπορικών μας εταιρειών.Η σχέση μας με την Cyprus Airways είναι πολύ σημαντική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους αξιότιμους πελάτες μας ακόμα καλύτερη σύνδεση για την ελληνική αγορά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024