Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways και η Blue Air επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Μάρτιος 2019, 13:01

Η συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών θα επεκταθεί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019.


Η Blue Air και η Cyprus Airways συμφώνησαν να συνεχίσουν την εταιρική τους συνεργασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018. Η συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών θα επεκταθεί και στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Μέσα από αυτή τη συμφωνία, οι πελάτες των δύο εταιρειών θα μπορούν να ταξιδέψουν πιο εύκολα από τη Λάρνακα στην Αθήνα,τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε ότι “η συνεργασία μας με τη Blue Air αποδείχθηκε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας, γι’αυτό και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε. Ετσι θα προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές κατά την κράτηση των πτήσεων τους για την Ελλάδα”.Ο Tudor Constantinescu, γενικός εμπορικός διευθυντής της Blue Air, σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με την Cyprus Airways. Αυτή η συμφωνία θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επιβάτες μέσω των εκτεταμένων δικτύων των αεροπορικών μας εταιρειών.Η σχέση μας με την Cyprus Airways είναι πολύ σημαντική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους αξιότιμους πελάτες μας ακόμα καλύτερη σύνδεση για την ελληνική αγορά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top