Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Η Έλενα Κουντουρά βραβεύτηκε στην ITB ως 'η καλύτερη υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως'

Τατιάνα Ρόκου - 08 March 2019, 11:51

Η κα Κουντουρά παρέλαβε ακόμη για την Ελλάδα το βραβείο του καλύτερου προορισμού αναψυχής παγκοσμίως της PATWA “Best Leisure Destination” για το 2019.


Με το βραβείο της καλύτερης υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως βραβεύτηκε η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό “PAΤWA International Awards” που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ITB.

Τα PAΤWA International Awards απονέμονται κάθε χρόνο από την Ένωση Ταξιδιωτικών Συντακτών Ασίας -Ειρηνικού (PATWA)την τελευταία 20ετία στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία και για πρώτη φορά η Ελλάδα ήταν υποψήφια και απέσπασε τρία βραβεία στο σημαντικό αυτό θεσμό.

Συγκεκριμένα, η υπουργός τιμήθηκε για το έργο της στον τουρισμό με την υψηλότερη διάκριση των PAΤWA International Awards του Καλύτερου Υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως. Το βραβείο απένειμε στην κα Κουντουρά ο τέως γενικός γραμματέας  του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO), Taleb Rifai, ο οποίος εξήρε το έργο της υπουργού και τις μεγάλες επιτυχίες που απέδωσε η στρατηγική της την τελευταία τετραετία με συνεχόμενα ιστορικά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό.Η κα Κουντουρά παρέλαβε ακόμη για την Ελλάδα το βραβείο του καλύτερου προορισμού αναψυχής παγκοσμίως της PATWA “Best Leisure Destination” για το 2019.

Ενώ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η υπουργός τιμήθηκε στο πλαίσιο των PAΤWA International Awards από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW), με το βραβείο “Woman Αchiever”, ως κορυφαία γυναίκα-ηγέτης στην ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού και για την έντονη κοινωνική της δράση σε θέματα γυναικών και παιδιών.

Επίσης, νωρίτερα παρέλαβε από την Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας, Eliza Jean Reid, σε ξεχωριστή τελετή των IIPTI Global Awards for Empowered Women in Tourism “CelebratingHer”, το βραβείο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (IIPTI) “Tourism Strategy & Resilience” για την επιτυχημένη τουριστική στρατηγική της Ελλάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top