Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κινηματογραφικός τουρισμός

Κινηματογραφικό σκηνικό η Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 10 και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

Τατιάνα Ρόκου - 08 Μάρτιος 2019, 13:24

Κατά τα γυρίσματα της Κυριακής 10 Μαρτίου η Τροχαία Αθηνών θα διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων τις ώρες 07.00 με 18.00, ενώ για τις ίδιες ώρες ο χώρος της Πλατείας Συντάγματος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και πάλι τις ώρες 07.00 με 18.00 επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου, μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.


Σε κινηματογραφικό σκηνικό μετατρέπεται την Κυριακή 10 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου η Πλατεία Συντάγματος και το οδικό δίκτυο που την περιβάλει, φιλοξενώντας τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας “Born to be murdered”.

Κατά τα γυρίσματα της Κυριακής 10 Μαρτίου η Τροχαία Αθηνών θα διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων τις ώρες 07.00 με 18.00, ενώ για τις ίδιες ώρες ο χώρος της Πλατείας Συντάγματος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και πάλι τις ώρες 07.00 με 18.00 επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Δε θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 120 κομπάρσων από την περιοχή. Στα τέλη Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η συνέχεια των γυρισμάτων και η δράση θα μεταφερθεί στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Ποια είναι η ταινία
Πρόκειται για μια ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020. Πρωταγωνιστεί ο John David Washington, γιος του Αμερικανού ηθοποιού Denzel Washington, ο οποίος είναι γνωστός με την ταινία του Spike Lee “BlacKkKlansman”.

Ο Δήμος Αθηναίων, σε ανακοίνωσή του, ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών και σημειώνει ότι “μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές συμβάλλουν στη διεθνή προβολή της Αθήνας και της χώρας μας γενικότερα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top