Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour στην Πελοπόννησο

Θοδωρής Κουμέλης - 08 March 2019, 14:53

Η Πελοπόννησος έχει αποδείξει την αγάπη της για τα boutique ξενοδοχεία, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί σε αυτή μερικά από τα πλέον φημισμένα boutique καταλύματα.


Με τη Μεσσηνία να αναδεικνύεται ως ένας από τους δυναμικότερα ανερχόμενους προορισμούς, το 100% Hotel Workshop Tour κάνει την πρώτη του στάση στην Καλαμάτα, προσκαλώντας τους επαγγελματίες τόσο του προορισμού αυτού όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την Κέρκυρα, η Καλαμάτα αποτελεί τον επόμενο νέο προορισμό του 100% Hotel Workshop Tour, με τους ομιλητές να ετοιμάζουν ένα ειδικό session για τον δυναμικά ανερχόμενο προορισμό. Άλλωστε, η Πελοπόννησος έχει αποδείξει την αγάπη της για τα boutique ξενοδοχεία, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί σε αυτή μερικά από τα πλέον φημισμένα boutique καταλύματα. Επομένως, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των προορισμών του 100% Hotel Show.Τόσο η διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Workshop Tour, Demand Fairs & Media, όσο και οι ομιλητές του workshop, κ.κ. Μαίρη Σφυράκη, Ζένιος Ζένιου, Δημήτρης Ζέλιος και Γιάννης Κουτσόπουλος, προγραμματίζουν ένα ιδιαίτερο event για τον δημοφιλή προορισμό, ενώ η Hotelier Academy Greece αναζητά τα νέα εξατομικευμένα παραδείγματα του προορισμού, τα οποία θα παρουσιαστούν στο κομμάτι των Best Practices. Εκτός από τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις των ομιλητών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και χρήσιμα Case Studies από συνεργαζόμενες εταιρείες, βρίσκοντας πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

To 100% Hotel Workshop της Καλαμάτας ξεκινά το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Horizon Blu και οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν το δωρεάν εισιτήριό τους εδώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top