Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online booking

Οι online κρατήσεις πέρασαν φέτος για πρώτη φορά τις παραδοσιακές στη Γερμανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Μάρτιος 2019, 15:36

Οι online ταξιδιωτικές κρατήσεις κατέχουν σήμερα ένα σχετικά μικρό προβάδισμα, όσον αφορά στις μεγαλύτερες σε διάρκεια διακοπές, αλλά η τάση κινείται σαφώς προς αυτήν την κατεύθυνση.


Οι online κρατήσεις είναι ξεκάθαρα το προτιμώμενο κανάλι στις κρατήσεις των Γερμανών τουριστών για σύντομα ταξίδια μέχρι και τεσσάρων ημερών. Τώρα, για πρώτη φορά το 2018, η Γερμανία είχε περισσότερες online κρατήσεις για διακοπές μακράς διάρκειας από ό,τι αυτοπροσώπως (επίσκεψη σε τουριστικό γραφείο). Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από την Ανάλυση Ταξιδιών 2019 της Forschungsgemeinschaft Urlaub und Reisen (FUR), της οποίας τα κύρια ευρήματα σχετικά με τη συμπεριφορά ψηφιακής κράτησης παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της VIR Online Summit, στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Berlin.

Οι online ταξιδιωτικές κρατήσεις κατέχουν σήμερα ένα σχετικά μικρό προβάδισμα όσον αφορά στις μεγαλύτερες σε διάρκεια διακοπές, αλλά η τάση κινείται σαφώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στη βελτίωση των ψηφιακών τεχνολογιών, αλλά και στις μακροπρόθεσμα δημογραφικές μετατοπίσεις προς ένα υψηλότερο ποσοστό που δραστηριοποιείται διαδικτυακά.

Ο πρόεδρος της VIR (Verband Internet Reisevertrieb), Michael Buller παρείχε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα:

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top