Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑύξηση των μονάδων της Thomas Cook στην Ελλάδα, ειδικά των Casa Cook και Cook's Club
TOs

Αύξηση των μονάδων της Thomas Cook στην Ελλάδα, ειδικά των Casa Cook και Cook's Club

Η Thomas Cook κατονομάστηκε ως η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πέρυσι (2018) με 48 ξενοδοχεία στη χώρα, συνολικής δυναμικότητας άνω των 8.000 δωματίων, στην έκθεση European Chains & Hotels 2019 της Horwath HTL.

Ο Peter Fankhauser, διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook Group και η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, συναντήθηκαν στη διεθνή έκθεση ITB στο Βερολίνο, όπους και συζήτησαν τα σχέδια της Thomas Cook για συνεχιζόμενες επενδύσεις στην Ελλάδα μέσω της αύξησης των ξενοδοχειακών μονάδων της, με δημοφιλή νέα σήματα, όπως το Casa Cook και το Cook’s Club.

Η Thomas Cook κατονομάστηκε ως η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πέρυσι (2018) με 48 ξενοδοχεία στη χώρα, συνολικής χωρητικότητας άνω των 8.000 δωματίων, στην έκθεση European Chains & Hotels 2019 της Horwath HTL. Στην ίδια έκθεση η Ελλάδα βρέθηκε ότι έχει αυξήσει τα έσοδα και τις αφίξεις στη χώρα και είναι πλέον ένας από τους 15 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο.

“Η Thomas Cook είναι ηγέτιδα εταιρεία διακοπών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και με χαρά συζητήσαμε τα σχέδια του Peter για συνεχείς επενδύσεις στην αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία μας. Είμαι επικεντρωμένη στην περαιτέρω επέκταση της τουριστικής περιόδου και προσβλέπω στη συνεργασία με την Thomas Cook, με την οποία έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή εταιρική σχέση, για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα. Είναι υπέροχο να βλέπουμε την Thomas Cook να λειτουργεί ακόμα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, καθώς φέρνει εμπορικά του σηματα, όπως το Cook’s Club και το Casa Cook, σε περισσότερους ελληνικούς προορισμούς”, δήλωσε η κα Κουντουρ’α.

Ο κ. Fankhauser ανέφερε: “Η Ελλάδα παραμένει ένας σημαντικός προορισμός για την Thomas Cook και τους πελάτες μας. Η Ελλάδα έχει πρωτοπορήσει στην προσπάθειά μας να καινοτομήσουμε με τα νέα μας εμπορικά ξενοδοχειακά σήματα -τα δύο πρώτα ξενοδοχεία Casa Cook και το πρώτο Cooks Club ξεκίνησαν στα ελληνικά νησιά. Αυτό μας βοήθησε να βρεθούμε στην πρώτη θέση ως η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα. Έχουμε επίσης επιτύχει εξαιρετικής ποιότητας συνεργασίες με τους Έλληνες ξενοδόχους: φέτος στην πρώτη τελετή απονομής των βραβείων για το τμήμα Hotels & Resorts, το Casa Cook στην Κω ήταν το καλύτερο ξενοδοχείο με το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών από το σύνολο των 190 ξενοδοχείων μας – και άλλα δύο ξενοδοχεία, το SENTIDO Port Royal στη Ρόδο και το SunConnect Ostria Resort & Spa στην Κρήτη βραβεύθηκαν ως τα καλύτερα στο εμπορικό τους σήμα. Η υπουργός και εγώ συζητήσαμε για τη σημασία της συνέχισης των επενδύσεων, ώστε η Ελλάδα να μετατραπεί σε έναν προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024