Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτο Sani Resort το βραβείο 'Best Design Hotel' στα Connoisseur Circle Hospitality Awards
Ξενοδοχεία

Στο Sani Resort το βραβείο 'Best Design Hotel' στα Connoisseur Circle Hospitality Awards

Το Sani Dunes διακρίθηκε στα Connoisseur Circle Hospitality Awards, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου Hospitality Design Hotel.

Σε μια λαμπερή τελετή, η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB στο Sheraton Grand Hotel Esplanade Berlin, τιμώντας την αριστεία στον τομέα του τουρισμού, με παρόντες περισσότερους από 400 προσκεκλημένους απ’όλο τον κόσμο, το Sani Dunes διακρίθηκε στα Connoisseur Circle Hospitality Awards, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου Hospitality Design Hotel. Σημειώνεται ότι το “Connoisseur Circle” είναι ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά έντυπα στη Γερμανία.


Sani Resort, Beachfront Panorama Junior Suite.

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και παροχές που παρέχει στις φιλοξενούμενους που το επιλέγουν για τις διακοπές τους.


Sani Dunes.

Η αναγνώριση του Sani Resort σε αυτά τα βραβεία για δεύτερη συνεχόμενη χρονία προβάλλει παράλληλα το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού, καταφέρνοντας να πείσει την πιο απαιτητική κατηγορία τουριστών να επισκεφθούν το Sani Resort και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες που τους προσφέρει.

Η αρχιτεκτονική μελέτη, το Ιnterior Design, καθώς και η επίβλεψη του έργου υλοποιήθηκε από τη εταιρεία Nimand Architects της δρος Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024