Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Νέα ψηφιακή εικόνα για τον Όμιλο Santikos Collection

Τατιάνα Ρόκου - 12 March 2019, 12:45

Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αναζητήσουν και να επιλέξουν το καταλληλότερο για τους ίδιους ξενοδοχείο, ώστε να ζήσουν και αυτοί την ξεχωριστή εμπειρία των Santikos Collection.


Έπειτα από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία των 5 ξενοδοχειακών μονάδων του, ο Όμιλος Santikos Collection παρουσιάζει την πλήρως ανανεωμένη του ιστοσελίδα, αποσκοπώντας να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

”Ενόψει της φετινής σεζόν και θέλοντας να δώσει μία σύγχρονη και εξελιγμένη παρουσία στο χώρο της φιλοξενίας, η οικογένεια Santikos Collection παρουσιάζει την ολοκληρωμένη και εύχρηστη ιστοσελίδα του. Αναμένοντας τα εγκαίνια και του πέμπτου ξενοδοχείου-μέλους, η νέα ιστοσελίδα  προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αναζητήσουν και να επιλέξουν το καταλληλότερο για τους ίδιους ξενοδοχείο, ώστε να ζήσουν και αυτοί την ξεχωριστή εμπειρία των Santikos Collection”, αναφέρει η εταιρεία.

Hiking, Biking, Sailing, Scuba Diving, Snorkeling, Cooking Classes, Private Dinner on the Beach, Tennis, Yoga, Paddle Boarding είναι κάποιες από τις ποικίλες δραστηριότητες που μπορεί ο επισκέπτης να εξασφαλίσει ήδη μέσω της καινούριας πλατφόρμας των Santikos Collection.

Τα Santikos Collection είναι ένας οικογενειακός Όμιλος που δημιουργήθηκε το 1986 στο νησί της Αλοννήσου. Έκτοτε έχουν προστεθεί ακόμα τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες με το πέμπτο μέλος, στην Καστέλλα του Πειραιά, να περιμένει τον πρώτο του φιλοξενούμενο τον Ιούνιο του 2019.

Θεωρώντας πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να υπάρξει μόνο σε αρμονία με το περιβάλλον και την τοπική κοινότητα αποστολή του Ομίλου είναι η προώθηση και η ενίσχυση της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και των προϊόντων της, εναρμονισμένα με την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο. Τα ξενοδοχεία του ομίλου είναι τα:

  • Princess Resort, Skiathos
  • Aegean Suites
  • Marpunta Resort , Alonissos
  • Santikos Mansion
  • The Alex

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top