Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Travel by Interest ανακοινώνει τη νέα του πλατφόρμα
Τεχνολογία

Το Travel by Interest ανακοινώνει τη νέα του πλατφόρμα

Με το νέο website, η ομάδα του ΤΒΙ δημιουργεί νέες ξενοδοχειακές συλλογές, κατηγοριοποιώντας τα ξενοδοχεία με βάση δημοφιλή search trends και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το Travel by Interest ανακοινώνει τα νέα εργαλεία για τους ξενοδόχους και τους βοηθά να προσεγγίσουν niche αγορές μέσα από διάφορες ξενοδοχειακές συλλογές και άρθρα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση απευθείας από το site του ξενοδοχείου.

Έχουν συμπληρωθεί 8 χρόνια από τότε που η ταξιδιωτική online πλατφόρμα Travel by Interest, ξεκίνησε να συνεργάζεται με τους ξενοδόχους και τους βοηθά να στοχεύσουν ταξιδιώτες από Gay, Food, Luxury και Wellness κατηγορίες ενδιαφέροντος, επιτρέποντάς τους ταυτόχρονα να λαμβάνουν κρατήσεις απευθείας στις μηχανές τους. Το Travel by Interest συνεργάζεται με πάνω από 2.500 ξενοδόχους. Σήμερα, η πλατφόρμα ανακοινώνει μια μεγάλη αλλαγή με το λανσάρισμα του νέου website.
 
Το TBI δε στοχεύει μόνο τις Gay, Food, Luxury & Wellness niche αγορές, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες με την βοήθεια των νέων συλλογών. Με το νέο website, η ομάδα του ΤΒΙ δημιουργεί νέες ξενοδοχειακές συλλογές, κατηγοριοποιώντας τα ξενοδοχεία με βάση δημοφιλή search trends και μοναδικά χαρακτηριστικά. Το TBI γίνεται ένα αξιόπιστο εργαλείο επιλογής ξενοδοχείων, καθώς βασίζεται στην προσεκτική επιλογή ξενοδοχείων από ειδικούς του χώρου καθώς και διάσημους Influencers.

Οι ειδικοί του TBI αξιολογούν κάθε ξενοδοχεία και δουλεύουν στενά με ειδικούς του ξενοδοχειακού τομέα καθώς και Influencers, προκειμένου να δημιουργήσουν μοναδικές Ξενοδοχειακές Συλλογές. Συνδυάζοντας διαφορετικές απόψεις και γνώσεις, αυτές οι συλλογές χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και τονίζουν την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ολόκληρης της πλατφόρμας.

Ενημέρωση για τα νέα Hotel Search Trends μέσα από ειδικά διαμορφωμένα reports που δημιουργούν οι TBI Hotel Experts
Οι TBI Hotel Experts βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους ξενοδόχους, ενημερώνοντάς τους για τα τελευταία ξενοδοχειακά trends που αφορούν τις αναζητήσεις των ταξιδιωτών και παρέχουν συμβουλές για το πως μπορούν να στοχεύσουν καλύτερα αυτές τις αναζητήσεις προκειμένου να αυξήσουν τις άμεσες πωλήσεις τους.

Βασιζόμενοι στις πρόσφατες ερευνές τους, οι ειδικοί του Travel by Interest δημιούργησαν δύο μοναδικές ξενοδοχειακές καμπάνιες που θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, «Τα Καλύτερα Ξενοδοχεία στον κόσμο» και «Τα καλύτερα ξενοδοχεία για καλοκαιρινές Διακοπές». Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σύντομα θα έρθουν και νέες ενδιαφέρουσες καμπάνιες.

Το ΤΒΙ συνεργάζεται στενά με τους ξενοδόχους για να δημιουργήσει περισσότερο στοχευμένο περιεχόμενο με συνδεμένη τη μηχανή κρατήσεων.

Καθώς το βασισμένο σε SEO τεχνικές περιεχόμενο είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότερη στόχευση των niche αγορών και των θεματικών αναζητήσεων, το Travel by Interest επικεντρώνεται στην δημιουργία στοχευμένου ξενοδοχειακού περιεχομένου για τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Τα άρθα βασισμένα σε SEO τεχνικές, είναι ένα είδος πρωτοποριακού εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου, το οποίο περιλαμβάνει πάντα τη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου καθώς και αναλυτικά στατιστικά στα οποία ο ξενοδόχος έχει πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο.  

Το νέο TBI  προσαρμόζεται στις ανάγκες των ξενοδόχων και στις νέες αναζητήσεις του τομέα και επιτρέπει στα ξενοοχεία να προωθηθούν σε πολλά διαφορετικά μέρη μέσα στην δική του πλατφόρμα, αυξάνοντας τις πιθανότητες για απευθείας κρατήσεις και επισκεψιμότητα.

Τέλος, το TBI ξεκινά μία σειρά δωρεάν online μαθημάτων, με σκοπό να βοηθήσει τους ξενοδόχους να κατανοήσουν καλύτερα το πως μπορούν να στοχεύσουν αποτελεσματικά τις niche αγορές σε τρία απλα βήματα. Το Travel by Interest ανακοινώνει μια σειρά από δωρεάν emails, που θα περιέχει αποκλειστικό περιεχόμενο, tips και δυναμικές στρατηγικές που θα εκπαιδεύσει τους ξενοδόχους στο πως να στοχεύοσυν niche αγορές και να αυξήσουν αποτελεσματικότερα τις πωλήσεις τους.
|

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024