Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines παρουσίασε νέες στολές πληρώματος καμπίνας

Θοδωρής Κουμέλης - 13 March 2019, 12:00

Η συλλογή συνδυάζει τα σχήματα και τα χρώματα του Βοσπόρου με ένα νέο 'flow detail' συμβολίζοντας την αβίαστη ενέργεια που ρέει στην Κωνσταντινούπολη και την αλληλεπίδραση Ανατολής και Δύσης. Πέραν των ενδυμάτων, η ολοκληρωμένη συλλογή περιλαμβάνει καπέλα, γάντια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ.


H Turkish Airlines παρουσίασε τις καινούριες στολές πληρώματος καμπίνας σε επίδειξη μόδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB που έλαβε χώρα στο Βερολίνο με την παρουσία του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Mehmet Nuri Ersoy.

Έντεκα άνδρες και γυναίκες αεροσυνοδοί παρουσίασαν τις νέες στολές στους καλεσμένους της ITB στους εκθεσιακούς χώρους στο Βερολίνο σε μια πασαρέλα μήκους έξι μέτρων. Οι στολές σχεδιάστηκαν από τον Ettore Bilotta, έναν σχεδιαστή υψηλής ραπτικής που ζει στο Μιλάνο, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τους αεροσυνοδούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού.  


Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Mehmet Nuri Ersoy (μέσο) κατά την παρουσίαση των νέων στολών πληρώματος καμπίνας της Turkish Airlines.

Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός στυλ, χρηστικότητας και άνεσης – εμπνευσμένη από πολλά κλασικά στοχεία του Τουρκικού πολιτισμού. Οι νέες στολές της αεροπορικής εταιρείας ενσωματώνουν παραδοσιακά σχέδια από χειροποίητο γυαλί, κεραμικά και καλλιγραφία με σύγχρονες υφές και λεπτομέρειες. Η συλλογή συνδυάζει τα σχήματα και τα χρώματα του Βοσπόρου με ένα νέο “flow detail” συμβολίζοντας την αβίαστη ενέργεια που ρέει στην Κωνσταντινούπολη ως μια από τις πιο δυναμικές πόλεις στον κόσμο και την αλληλεπίδραση Ανατολής και Δύσης. Πέραν των ενδυμάτων, η ολοκληρωμένη συλλογή περιλαμβάνει καπέλα, γάντια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ.  

Η Seda Kalyoncu, προϋσταμένη εταιρικής επικοινωνίας της Turkish Airlines, δήλωσε: “Η Turkish Airlines είναι γνωστή για τις άριστες υπηρεσίες και την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρει. Είναι μέγιστης σημασίας για εμάς το γεγονός ότι οι επιβάτες μας βιώνουν μια ασύγκριτη ταξιδιωτική εμπειρία την ώρα που βρίσκονται στο αεροσκάφος μας. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς το προσωπικό μας να μην ξεχωρίζει μόνο από το διακριτικό της Turkish Airlines στην ενδυμασία του αλλά κυρίως από την άνεση των ενδυμάτων που προσφέρονται ως κατάλληλα σε κάθε χώρα του κόσμου έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες κάτω από τις βέλτιστες συνθήκες. Έχουμε δημιουργήσει μια στολή που όχι μόνο σχεδιάστηκε μαζί με το προσωπικό μας αλλά επίσης συνδέει την αίσθηση υψηλής ραπτικής με την λειτουργικότητα”.

Εκτός από την αλλαγή των στολών της, η Turkish Airlines αλλάζει επίσης τον αεροπορικό της κόμβο, μεταφερόμενη στη νέα της βάση, το Istanbul Airport. Στη νέα αυτή εποχή, ο διεθνής κόμβος όχι μόνο ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αεροπορικής βιομηχανίας, αλλά αποτελεί και μια πύλη για τον κόσμο. Με τη νέα του τοποθεσία που εδρεύει μεταξύ Ανατολής και Δύσης, το αεροδρομιο υπόσχεται να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά. Εκτός από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η τουρκική αντίληψη σχετικά με τη ζωή και η μοναδική φιλοξενία που συνδέεται με την γεωγραφική της τοποθέτηση είναι στοιχεία που η αεροπορική εταιρεία θέλει να συνεχίσει να μοιράζεται με τον κόσμο. Η συλλογή συνδυάζει όλες τις προαναφερόμενες πτυχές που μεταφέρονται από το πρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας που είναι το πλήρωμα της καμπίνας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top