Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Διεθνές συνέδριο για τα υδατοδρόμια, τα αεροδρόμια και την κρουαζιέρα, στο Λουτράκι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 March 2019, 13:47

Πάνω από 200 σύνεδροι από όλο τον κόσμο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο των σχετικών επιχειρηματικών επενδύσεων, το νέο νομοθετικό πλαίσιο και τους τεχνολογικούς νεωτερισμούς στον χώρο της ασφάλειας πτήσεων.


Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Λουτρακίου με θέμα ”Υδατοδρόμια - Κρουαζιέρα - Αεροδρόμια - Ανάπτυξη - Ασφάλεια” πραγματοποιείται στις 15 και 16 Μαρτίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Club Hotel Casino Loutraki.

Περισσότεροι από 200 σύνεδροι από όλο τον κόσμο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον χώρο των σχετικών επιχειρηματικών επενδύσεων, το νέο νομοθετικό πλαίσιο και τους τεχνολογικούς νεωτερισμούς στον χώρο της ασφάλειας πτήσεων.

Για δύο ημέρες, το Λουτράκι θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος επιχειρηματιών, επιστημόνων και φορέων από τους τομείς του τουρισμού, των μεταφορών, των υποδομών και της ασφάλειας των αερομεταφορών.

Το μέλλον της συνδεσιμότητας περισσότερο αλλά και λιγότερο απομακρυσμένων προορισμών, θα αναλυθεί και θα σχεδιαστεί με τις καλύτερες προοπτικές, αυτές της σύνδεσης με υδροπλάνα.

Σημαντικοί επιχειρηματίες από τον ελληνικό και διεθνή χώρο θα παρουσιάσουν το σχεδιασμό τους και θα συζητήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης αλλά και λύσεις για ταχύτερη υλοποίησή τους.

Ιδιαίτερα σημαντική ενότητα η οποία αποτελεί και μαγνήτη ενδιαφέροντος στον ελληνικό αεροπορικό χώρο και στον τομέα ασφάλειας λιμένων, είναι η παρουσίαση καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Λουτρακίου “Υδατοδρόμια - Κρουαζιέρα - Αεροδρόμια - Ανάπτυξη - Ασφάλεια” συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου - Περαχώρας και την εταιρεία Ελληνικά Υδατοδρόμια, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Τουρισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τη χορηγία των ΕΛ.ΠΕ., LTO (Loutraki Tourism Organization), Loutraki Thermal Spa και ΔΕΥΑΛΠ και με την υποστήριξη των εταιρειών K2Smartjets-Airwaves, Europort, Phoenix και Υδρία.

Οι επικεφαλής των φορέων της διοργάνωσης του συνεδρίου ο δήμαρχος Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων - Περαχώρας κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια κ. Αναστάσιος Γκόβας και ο γενικός συντονιστής του συνεδρίου κ. Δημήτριος Μπέλλος, με κοινή τους δήλωση εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιτυχία μιας προσπάθειας τεσσάρων ετών, με κεντρικό στόχο τη δημιουργία σημαντικού κόμβου υδατοδρομίων, ο οποίος θα αποτελέσει το μοχλό περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού, σε συνδυασμό με τη προσέλκυση κρουαζιέρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top