Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η British Airways αποκάλυψε και το τρίτο επετειακό της σχέδιο

Θοδωρής Κουμέλης - 13 March 2019, 14:39

Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης το λογότυπο για τα 100 χρόνια της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο 'ντύνει' όλο το επετειακά διαμορφωμένο αεροσκάφος.


Η British Airways αποκάλυψε το τρίτο σχέδιο της σειράς επετειακών σχεδιασμών για τα 100 χρόνια της αεροπορικής εταιρείας – ένα Boeing 747 βαμμένο με το κλασικό σχέδιο της Landor. H ανακοίνωση έρχεται μετά τη συγκέντρωση πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε για να δει τον πρώτο επετειακό σχεδιασμό – ένα Boeing 747 στα χρώματα της British Overseas Airways Corporation (BOAC) – στο αεροδρόμιο Heathrow την προηγούμενη εβδομάδα, και ακολουθεί το γεγονός ότι ένα Airbus 319 βάφτηκε με τα χρώματα και σχέδια της British European Airways (BEA).

To Boeing 747-400, με αριθμό νηολογίου G-BNLY, εισήλθε στην πλατφόρμα βαψίματος στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου την προηγούμενη εβδομάδα όπου βάφτηκε στα χρώματα και σχέδια της Landor, τα οποία και διακοσμούσαν το στόλο της British Airways τη χρονική περίοδο 1984-1997.Τα χαρακτηριστικά του σχεδίου περιλαμβάνουν τον θυρεό της British Airways με το μότο ”Πετάμε για να σας Υπηρετούμε” (“To Fly. To Serve”) στο τελείωμα της ουράς του αεροπλάνου, μαζί με ένα στυλιζαρισμένο τμήμα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Το αεροσκάφος θα μετονομαστεί σε “Πόλη του Σουόνσι”, το όνομα που είχε όταν πετούσε με τα σχέδια της Landor. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης το λογότυπο για τα 100 χρόνια της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο “ντύνει” όλο το επετειακά διαμορφωμένο αεροσκάφος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top