Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Προσπάθειες της Κύπρου να διατηρήσει τις περυσινές επιδόσεις από τη ρωσική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 March 2019, 10:48

Η ισοτιμία του ρωσικού νομίσματος έναντι του ευρώ καθιστά την προσέλκυση τουριστικού ρεύματος προς την Κύπρο δυσκολότερη σε σχέση με προορισμούς, όπως η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Τυνησία και άλλοι, οι οποίοι δε βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτήν την πρόκληση.


Με σημαντικούς TOs της Ρωσίας συναντήθηκε το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου 2019 ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Σάββας Περδίος, ο οποίος ηγείται της επίσημης κυπριακής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στη Μόσχα, στα πλαίσια της μεγάλης τουριστικής έκθεσης MITT.

Κατά τις επαφές αυτές συζητήθηκαν τρόποι στενότερης συνεργασίας και αντιμετώπισης των προκλήσεων που υφίστανται στη ρωσική αγορά. Από τις εν λόγω επαφές διαφαίνεται ότι η ρωσική αγορά βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις όπως, για παράδειγμα, η ισοτιμία του ρωσικού νομίσματος έναντι του ευρώ. Το θέμα αυτό καθιστά την προσέλκυση τουριστικού ρεύματος προς την Κύπρο δυσκολότερη σε σχέση με προορισμούς, όπως η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Τυνησία και άλλοι, οι οποίοι δεν βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτήν την πρόκληση.

Το υφυπουργείο, σε στενή συνεργασία και συντονισμό με όλους τους τουριστικούς εταίρους της Κύπρου, θα δώσει και γι’αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική αγορά πολλές δυνάμεις προς την επίτευξη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων, με βάση τα δεδομένα και τις εξελίξεις. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στη διατήρηση των περυσινών ικανοποιητικών επιδόσεων.

Ο υφυπουργός, στο περιθώριο του προγράμματός του, ενημέρωσε τους τουριστικούς φορείς της Κύπρου για τα αποτελέσματα των συναντήσεων του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top