Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εναλλακτικός τουρισμός

Φόρουμ για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα διεξάγεται στη Γερμανία

Θοδωρής Κουμέλης - 14 March 2019, 13:52

Στις 24 Μαρτίου 2019, στο Paderborn, θα λάβει χώρα ένας συνδυασμός διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τομέα των εναλλακτικών ταξιδιών στην Ελλάδα.


Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού “Griechenland Alternativ Forum είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία. Με τα μηνύματα ”Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα” και “Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό” διοργανώνει εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας.

Στις 24 Μαρτίου 2019 (από 12:00 έως 17:00), στο Paderborn, θα λάβει χώρα ένας συνδυασμός διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τομέα των εναλλακτικών ταξιδιών στην Ελλάδα. Θα υπάρχουν παράλληλα και κάθε είδους λιχουδιές και προϊόντα από την Ελλάδα.

Τα οφέλη συμμετοχής για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις στις εκδηλώσεις αυτές, σύμφωνα με τους διοργαντές, είναι:

  • Παρουσία, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέσω ομώνυμων εκδηλώσεων “Griechenland Alternativ Forum” στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας
  • Επαφές και συνεργασίες με τουριστικά γραφεία και σημαντικούς παράγοντες τουρισμού
  • Επαγγελματική αντιπροσώπευση στις σημαντικότερες εκδηλώσεις τουρισμού στην Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία

Η διοργανώτρια εταιρεία Weproductions είναι εταιρεία παραγωγής θεματικών εκδηλώσεων (απο το 2004 στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στις ΗΠΑ) και παρέχει υπηρεσίες τουριστικού συμβούλου, επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Στον τομέα της παραγωγής εκδηλώσεων έχει διεθνή εμπειρία και διοργανώνει πολυάριθμα μεγάλα φεστιβάλ, συνέδρια, εκθέσεις και θεματικές εκδηλώσεις με τουριστικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό υπόβαθρο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top