Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση δύο ακόμα ορόφων του ξενοδοχείου Τιτάνια
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση δύο ακόμα ορόφων του ξενοδοχείου Τιτάνια

Το έργο της ανακαίνισης του ιστορικού ξενοδοχείου ξεκίνησε το 2015 με την ανακαίνιση του Olive Garden bar & restaurant, στον 11ο όροφο και συνεχίστηκε το 2017 με την πλήρη ανακαίνιση των ορόφων από τον 6ο έως και τον 8ο και τη μερική, όλων των υπολοίπων ορόφων του ιστορικού ξενοδοχείου.

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των 4ου και 5ου ορόφων του ξενοδοχείου Τιτάνια που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2018 και καλύπτει όλους τους χώρους από τις υποδομές και τα μπάνια έως τη διακόσμηση και τα έπιπλα. Οι δύο αυτοί όροφοι έρχονται να συμπληρώσουν την πλήρη και ριζική ανακαίνιση σχεδόν όλων των ορόφων του ξενοδοχείου Τιτάνια. Δεκαπέντε δωμάτια διαμορφώθηκαν προκειμένου να καλύψουν ανάγκες για πελάτες με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Το έργο της ανακαίνισης του ιστορικού ξενοδοχείου από τη νέα διοίκηση με πρόεδρο την κα Ειρήνη Μαλάμου, ξεκίνησε το 2015 με την ανακαίνιση του Olive Garden bar & restaurant, στον 11ο όροφο και συνεχίστηκε το 2017 με την πλήρη ανακαίνιση των ορόφων από τον 6ο έως και τον 8ο και τη μερική, όλων των υπολοίπων ορόφων του ιστορικού ξενοδοχείου.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου επένδυσε περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ την τελευταία τετραετία εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα διαμονής υψηλών προδιαγραφών, σε κομψά και σύγχρονα δωμάτια με ανέσεις και αισθητική πολλών αστέρων.

Με δυναμικότητα 385 δωματίων και χωρητικότητα 754 κλίνες, όλων των κατηγοριών (standard, family, superior, executive, junior suites & deluxe suites), καθώς και εστιατορίων όπως το πολυβραβευμένο Olive Garden και τη La Brasserie, στο lobby του ξενοδοχείου, διαθέτοντας επτά αίθουσες συνεδριάσεων που φιλοξενούν σημαντικές εκδηλώσεις και συνέδρια κάθε χρόνο, το Τιτάνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επισκέψιμα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024