Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο τουριστικό προϊόν του νοτίου Αιγαίου παραμένει ελκυστικό στη ρωσική τουριστική αγορά
Περιφέρεια

Το τουριστικό προϊόν του νοτίου Αιγαίου παραμένει ελκυστικό στη ρωσική τουριστική αγορά

Με την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας (ΜΙΤΤ) και τη Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι, η ΠΝΑΙ ενίσχυσε το ενδιαφέρον γύρω από τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει δυναμικό “παρών” στα μεγάλα ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας. Μετά τη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, συμμετείχε στην έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα, ενώ πήρε μέρος και στη Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT 11-13 Μαρτίου 2019), η ΠΝΑΙ συμμετείχε με δικό της περίπτερο, στο οποίο φιλοξένησε τη Ρόδο τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Ίο και την Πάτμο. Με την παρουσία της στη ΜΙΤΤ, η ΠΝΑΙ ενίσχυσε το ενδιαφέρον γύρω από τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. “Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει να φέρνει τα νησιά της στο επίκεντρο του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος. Με την άρτια μας παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού ενισχύουμε τη θέση του Νοτίου Αιγαίου ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Το τουριστικό μας προϊόν παραμένει ελκυστικό στη ρωσική τουριστική αγορά και στο πλαίσιο των δράσεων προβολής και προώθησης που εφαρμόζουμε, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ενισχύσουμε το ενδιαφέρον αυτό, έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά οφέλη από την συγκεκριμένη αγορά”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Salon Mondial du Tourisme de Paris
Έχοντας ήδη αφήσει το αυθεντικό, νησιωτικό της στίγμα στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στο Βερολίνο και τη Μόσχα, η περιφέρεια βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στη Salon Mondial du Tourisme, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Porte De Versailles στο Παρίσι από τις 14 έως και τις 17 Μαρτίου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης ενώ τα μηνύματα για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ήταν θετικά και από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά, η οποία παρουσιάζει μία αυξημένη δυναμική.

Με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετείχαν στη Salon Mondial du Tourisme η Άνδρος, η Κέα, η Τήνος, η Πάρος, η Μήλος, η Σύρος, η Ίος, η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Μήλος από τις Κυκλάδες και η Ρόδος, η Κως, η Κάλυμνος, η Λέρος, η Πάτμος, η Αστυπάλαια από τα Δωδεκάνησα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024