Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η SWISS εισάγει την Premium Economy Class στα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 March 2019, 12:50

Αρχικά η κατηγορία θα είναι διαθέσιμη σε αεροσκάφη Boeing 777-300ER από την άνοιξη του 2021.


Η SWISS πρόκειται να εισαγάγει μια νέα κατηγορία, την Premium Economy, στον στόλο των αεροσκαφών μακρινών αποστάσεων από την άνοιξη του 2021, για να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίου αερομεταφορέα. Σε ένα πρώτο βήμα, η πρόσθετη κατηγορία θα είναι διαθέσιμη σε ένα τμήμα 24 θέσεων σε αεροσκάφη Boeing 777-300ER. Μεσοπρόθεσμα, το νέο ταξιδιωτικό προϊόν θα επεκταθεί σε όλο τον στόλο μακρινών αποστάσεων της SWISS.

Για τους ταξιδιώτες της Economy Class που αναζητούν περισσότερη άνεση στο αεροπλάνο, το νέο προϊόν θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών. Η SWISS θα επενδύσει περίπου 40 εκατ. ελβετικά φράγκα για την εγκατάσταση της νέας κατηγορίας θέσεων στον στόλο Boeing 777 που διαθέτει.


Η νέα κατηγορία θα διαθέτει ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο κάθισμα, που παρέχει εκτεταμένο χώρο για τα πόδια και περισσότερη κίνηση. ”Συνολικά, οι ταξιδιώτες Premium Economy Class θα απολαμβάνουν μια αισθητά πιο προσωπική ατμόσφαιρα”, αναφέρει ο Tamur Goudarzi Pour, γενικός εμπορικός διευθυντής της SWISS.

Με την εισαγωγή της νέας αυτής κατηγορίας, η SWISS ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για ένα προϊόν μεταξύ της Economy και της Business Class. Η απόφαση να προσφερθεί η νέα κατηγορία θέσεων ενθαρρύνεται επίσης από τις θετικές εμπειρίες από ένα τέτοιο προϊόν στη Lufthansa και την Austrian Airlines, “αδελφές” εταιρείες της SWISS στον Όμιλο Lufthansa.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top