Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ SWISS εισάγει την Premium Economy Class στα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων
Αεροπορικές εταιρείες

Η SWISS εισάγει την Premium Economy Class στα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων

Αρχικά η κατηγορία θα είναι διαθέσιμη σε αεροσκάφη Boeing 777-300ER από την άνοιξη του 2021.

Η SWISS πρόκειται να εισαγάγει μια νέα κατηγορία, την Premium Economy, στον στόλο των αεροσκαφών μακρινών αποστάσεων από την άνοιξη του 2021, για να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίου αερομεταφορέα. Σε ένα πρώτο βήμα, η πρόσθετη κατηγορία θα είναι διαθέσιμη σε ένα τμήμα 24 θέσεων σε αεροσκάφη Boeing 777-300ER. Μεσοπρόθεσμα, το νέο ταξιδιωτικό προϊόν θα επεκταθεί σε όλο τον στόλο μακρινών αποστάσεων της SWISS.

Για τους ταξιδιώτες της Economy Class που αναζητούν περισσότερη άνεση στο αεροπλάνο, το νέο προϊόν θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών. Η SWISS θα επενδύσει περίπου 40 εκατ. ελβετικά φράγκα για την εγκατάσταση της νέας κατηγορίας θέσεων στον στόλο Boeing 777 που διαθέτει.

Η νέα κατηγορία θα διαθέτει ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο κάθισμα, που παρέχει εκτεταμένο χώρο για τα πόδια και περισσότερη κίνηση. “Συνολικά, οι ταξιδιώτες Premium Economy Class θα απολαμβάνουν μια αισθητά πιο προσωπική ατμόσφαιρα”, αναφέρει ο Tamur Goudarzi Pour, γενικός εμπορικός διευθυντής της SWISS.

Με την εισαγωγή της νέας αυτής κατηγορίας, η SWISS ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για ένα προϊόν μεταξύ της Economy και της Business Class. Η απόφαση να προσφερθεί η νέα κατηγορία θέσεων ενθαρρύνεται επίσης από τις θετικές εμπειρίες από ένα τέτοιο προϊόν στη Lufthansa και την Austrian Airlines, “αδελφές” εταιρείες της SWISS στον Όμιλο Lufthansa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024