Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔυναμική επέκταση της Nelios στο εξωτερικό
Τεχνολογία

Δυναμική επέκταση της Nelios στο εξωτερικό

Με δύο νέες συνεργασίες σε Ισπανία και Κύπρο η Nelios εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των συνεργασιών της.

Κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά του digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις και με ένα portfolio που αριθμεί περισσότερες από 300 συνεργασίες, η Nelios επεκτείνει το portfolio της στο εξωτερικό με δύο νέες δυνατές προσθήκες. Πρόκειται για το υπό κατασκευή 5άστερο Royal River στα Κανάρια Νησιά -συγκεκριμένα στην Τενερίφη- και τον όμιλο Constantinou Bros Hotels στην Κύπρο.

Η ανάληψη της κατασκευής της custom made ιστοσελίδας του ξενοδοχείου Royal River, sister property του πολυτελούς Royal Garden Villas στην Τενερίφη, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διεθνών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει η Nelios στον τομέα του hotel digital marketing. “Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στα δέκα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής που υιοθετούμε, μας καθιστά ικανούς να ανταποκριθούμε στο έπακρο σε μια τόσο απαιτητική και προηγμένη τουριστικά αγορά, όπως αυτή της Ισπανίας” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios.

Αντίστοιχα, η συνεργασία της εταιρείας με έναν από τους σημαντικότερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Κύπρου, τα Constantinou Bros Hotels, φιλοδοξεί την ενίσχυση της digital απόδοσης των ξενοδοχείων του group,  με αιχμή του δόρατος την υλοποίηση πέντε νέων custom made websites που αφορούν τόσο την νέα ιστοσελίδα του ομίλου όσο και αυτές των ξενοδοχείων του, Athena Beach Hotel, Pioneer Beach Hotel, Athena Royal Beach Hotel και Asimina Suites Hotel.

Με διεθνείς διακρίσεις ο Όμιλος Constantinou Bros Hotels κατέχει ηγετική θέση στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, με τέσσερα Adult Focused Hotels και ένα Family στην Πάφο, προσφέροντας εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών στο διεθνές πελατολόγιό τους.

Η ομάδα της Nelios καλωσορίζει το Royal River και τον όμιλο Constantinou Bros Hotels στο δίκτυο των συνεργατών της, με τη βεβαιότητα ότι αυτά θα αποτελέσουν τα επόμενα success stories της εταιρείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024