Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜε σύνθημα ‘Ρέθυμνο, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο’ η πόλη βγαίνει στις διεθνείς αγορές
Εκθέσεις

Με σύνθημα ‘Ρέθυμνο, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο’ η πόλη βγαίνει στις διεθνείς αγορές

Στο περιθώριο της 26ης MITT, ο Δήμος Ρεθύμνου πραγματοποίησε Β2Β συναντήσεις με σημαντικούς TΟs, αλλά και τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας, που ειδικεύονται στον πολιτιστικό – οικογενειακό, γαστρονομικό και τον οινοτουρισμό.

Τη διενέργεια σειράς επαφών με Tour Operators και ΜΜΕ της Ρωσίας πραγματοποίησε ο Δήμος Ρεθύμνου στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης τουρισμού της Ρωσίας ΜΙΤΤ 2019, που έκλεισε τις πύλες της την περασμένη Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Οι επαφές του Δήμου Ρεθύμνου διενεργήθηκαν μέσω της Russian Media Group, γνωστή για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει για δήμους, περιφέρειες και ξενοδοχεία στη ρωσική αγορά. Στην επιτυχημένη διοργάνωση συνέβαλε και ο διευθυντής του ΕΟΤ Μόσχας και ΚΑΚ, κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου.

Υλοποιήθηκαν πλέον των 30 συναντήσεων με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ρωσίας. Πραγματοποιήθηκαν σειρά επαφών με δημοσιογράφους, εκδότες και bloggers, μεταξύ των οποίων από τα περιοδικά ROBB REPORT, TTG, πρακτορεία ειδήσεων SPUTNIK και TASS, και τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά ΜΜΕ: Russian Travel news, Τurizm, Votspuk, Τourprom, Tourbus, γνωστοί food bloggers, καθώς και τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες της Ρωσίας & CIS χώρες PROFI TRAVEL, SLETAT, αλλά και τα τηλεοπτικά δίκτυα RU24 TV και RTVI, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να επισκεφθούν το Δήμο Ρεθύμνου.


Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι: Leonid Gelibterman, αντιπρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Ξενοδόχων της Ρωσίας και πρόεδρος του International Center Wine & Gastronomy), Πέπυ Μπιρλιράκη, αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου, Πολύκαρπος Ευσταθίου, διευθυντής ΕΟΤ Μόσχας) και Χρήστος Κουσουρής, διοργανωτής – Russian Media Group.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο περιθώριο της 26ης MITT, ο Δήμος Ρεθύμνου πραγματοποίησε Β2Β συναντήσεις με σημαντικούς Tour Οperators, αλλά και τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας που ειδικεύονται στον πολιτιστικό – οικογενειακό, γαστρονομικό και τον οινοτουρισμό. Υπογραμμίζεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Tour Operators της Ρωσίας (ATOR) Μaya Lomidze, η οποία ενθουσιάστηκε από την αυθεντικότητα του προορισμού.

“Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό το ‘Ρέθυμνο, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο’, το σύνθημα συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής τουν Ρεθύμνου σε Ελλάδα και εξωτερικό”, εξηγεί η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Τουρισμού, κα Πέπυ Μπιρλιράκη.

Όπως επισημαίνει η κα Μπιρλιράκη, η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ήταν η εξασφάλιση ανάπτυξης νέων συνεργασιών με ρωσικά γραφεία τουρισμού με τον Δήμο Ρεθύμνου, καθώς και η παρουσίαση ήταν στο πλαίσιο του μόνιμου στόχου να αναδείξει το Ρέθυμνο και τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού και να προσελκύσει τουρίστες με υψηλά εισοδήματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024