Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Εβδομάδα (6-12 Μαΐου) Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Μάρτιος 2019, 11:30

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αδειούχα ξενοδοχειακά καταλύματα και κέντρα αναψυχής (εστιατόρια, καφετέριες, σνακ μπαρ) στην Κύπρο.


Στα πλαίσια του κοινού στόχου τους για προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και κατ‘επέκταση της κυπριακής γαστρονομίας, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου προγραμματίζουν τη διοργάνωση Εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch από τις 6 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019.

Κατά την εβδομάδα αυτή, οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να επιλέξει πρόγευμα ή / και brunch από κυπριακά προϊόντα και εδέσματα βασισμένα σε τοπικές / παραδοσιακές συνταγές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αδειούχα ξενοδοχειακά καταλύματα και κέντρα αναψυχής (εστιατόρια, καφετέριες, σνακ μπαρ). Εξειδικευμένη ενημέρωση για την εκδήλωση και τους όρους συμμετοχής των επιχειρήσεων θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Για καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου θα αναλάβει, σε συνεργασία με το υφυπουργείο, τη διοργάνωση δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων προς όλους τους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • 21 Μαρτίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) - Γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Αλκιδάμου 4Α, Βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου, Λεμεσός
  • 27 Μαρτίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) - Γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου
  • 3 Απριλίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) - Ξενοδοχείο LEBAΥ, Λάρνακα
  • 10 Απριλίου (9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) - Γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top