Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του 100% Hotel Workshop Tour

Θοδωρής Κουμέλης - 20 March 2019, 12:17

Πάνω από 1.000 επισκέπτες στους τέσσερις πρώτους προορισμούς.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 100% Hotel Workshop Tour στην Καλαμάτα, όπου έκλεισε ο πρώτος κύκλος παρουσιάσεων. Ακολουθούν η Ρόδος, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη και η Μύκονος, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και νέος προορισμός έκπληξη.

Μεγάλη συμμετοχή του κοινού στο 100% Hotel Workshop της Καλαμάτας, με τους επισκέπτες να αγγίζουν τους 70 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Horizon Blue. Για άλλη μια φορά, τη θερμή ανταπόκριση του workshop συνόδευσαν διθυραμβικά σχόλια για το επίπεδο των παρουσιάσεων, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, δείχνοντας την τάση ανάπτυξης της περιοχής.

Το workshop όμως “αγκάλιασαν” και τα τοπικά media, αφού ομιλητές φιλοξενήθηκαν σε live εκπομπές, ενώ ο τύπος της περιοχής κάλυψε με λεπτομέρεια τις εξελίξεις του workshop. Βασικό συμπέρασμα για το workshop της Καλαμάτας, είναι ότι τόσο οι επιχειρηματίες της Μεσσηνίας όσο και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, προσβλέπουν σοβαρά στην ανάπτυξη της περιοχής και θεωρούν τη διαρκή επιμόρφωσή τους έναν από τους βασικούς πυλώνες.

Η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Καλαμάτα συναντώντας πάνω από 1.000 επαγγελματίες του χώρου, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία, τόσο του Tour όσο και του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, ετοιμάζει τους επόμενους προορισμούς. Το Tour θα ταξιδέψει ακόμη σε Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Μύκονο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top