Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυμμαχίες, τεχνολογικές εξελίξεις και αύξηση στα νούμερα για το weloveaegina.com
Προβολή προορισμού

Συμμαχίες, τεχνολογικές εξελίξεις και αύξηση στα νούμερα για το weloveaegina.com

Στρατηγική σύμπραξη με το nou-pou.gr και τα νότια προάστια της Αθήνας. Δεκαπλασιασμός σε επισκεψιμότητα μέσα σε ένα χρόνο, ενώ τώρα το We Love Aegina ενσωματώνει μηχανές αναζήτησης και κράτησης διαμονής και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για την Αίγινα.

Με ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον ταξιδιωτικό οδηγό της Αίγινας weloveaegina.com. Μέσα από μία σειρά στρατηγικών κινήσεων που πραγματοποίησε η ομάδα του We Love Aegina όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έχει επιτύχει να φέρει δεκαπλάσια, συγκριτικά με πέρυσι, νούμερα επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα, με το καλοκαίρι του 2019 να αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τον περυσινό 5ψήφιο αριθμό pageviews ανά μήνα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εξέλιξής του, το We Love Aegina ενσωματώνει μηχανές αναζήτησης και κράτησης διαμονής και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για την Αίγινα, με στόχο την παροχή όχι μόνο ολοκληρωμένης πληροφορίας αλλά και των απαραίτητων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της σελίδας και κατ’ επέκταση του νησιού.


Πρώτη στρατηγική σύμπραξη
Με εστίαση στις συνέργειες, η εταιρία στις αρχές του μήνα ανακοίνωσε τη στρατηγική της σύμπραξη με το nou-pou.gr, τον αντίστοιχο οδηγό των νοτίων προαστίων της Αθήνας, το πρώτο και σταθερά ανοδικό localized site της πόλης. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή και αμοιβαία επωφελή συμμαχία που θα προσδώσει δύναμη και κύρος και στα δύο μέσα, διευρύνοντας την ύλη αλλά και την αναγνωρισιμότητά τους στο κοινό στο οποίο αμφότερα απευθύνονται.

Η κα Ελίνα Αργύρη, εμπνεύστρια και δημιουργός του We Love Aegina, δήλωσε σχετικά: “Το We Love Aegina δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από καθαρή αγάπη για το νησί. Η αναγνώρισή μας από τους μεγάλους παίκτες της αγοράς είναι σημαντική αλλά αυτό που μας δίνει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η προτίμηση του κόσμου που αποδεικνύεται από τα σταθερά αυξανόμενα νούμερα που καταγράφει η σελίδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας αποδίδουν ήδη και αισιόδοξοι για τη μελλοντική πορεία του We Love Aegina. Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις αυτό που αγαπάς και όταν αγαπάς αυτό που κάνεις. Και επειδή “we love Aegina”, ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι μέσα από τις δικές μας αυτές κινήσεις, και το νησί το ίδιο θα προβάλλεται με το σωστό τρόπο και θα επωφελείται όπως του αξίζει. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα επόμενα πλάνα ανάπτυξής μας”.

Με έτος ίδρυσης το 2017, το We Love Aegina είναι ο μόνος δίγλωσσος και ο πιο πλήρης σε περιεχόμενο ηλεκτρονικός οδηγός για την Αίγινα, ενώ είναι και ο μοναδικός οδηγός που προσφέρει προσωποποιημένες προτάσεις σε κάθε επισκέπτη μέσα από τη χρήση ειδικών φίλτρων αναζήτησης ανά κατηγορία. Με 700 σελίδες πρωτότυπου περιεχομένου σε κείμενα και φωτογραφίες έχει καταφέρει να κερδίσει την “καρδιά 6.000 followers, που τον ακολουθούν στα Social Media.

“Στο We Love Aegina όραμά μας είναι να αναδείξουμε την αληθινή ομορφιά της Αίγινας και να κάνουμε γνωστό τον πλούτο των επιλογών που προσφέρει το νησί ως ταξιδιωτικός προορισμός”, αναφέρουν οι δημιουργοί του. “Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη πληροφορία, δοκιμασμένες προτάσεις και ιδέες για κάθε τύπο ταξιδιώτη που φτάνει στην Αίγινα, όχι μόνο για τα πιο γνωστά αξιοθέατα του νησιού (Άγιο Νεκτάριο, Ναό της Αφαίας, Κολώνα) αλλά και για τα πιο κρυμμένα μυστικά του (κολπάκια με κρυστάλλινα νερά,  περιπατητικά μονοπάτια, παραδοσιακά ταβερνάκια, πολυτελή διαμονή και εστιατόρια, θαλάσσια σπορ και περιπέτεια στη φύση)”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024