Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Απεβίωσε η ιδρύτρια του PAM TOURS, Δέσποινα Γύρα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 March 2019, 10:00

Η Δέσποινα Γύρα, που είχε διατελέσει διευθύντρια των Γραφείων του ΕΟΤ στο Άμστερνταμ και τις Βρυξέλες, το 1981 ίδρυσε το PAM TOURS, το οποίο και διηύθυνε μέχρι τη συνταξιοδότηση της.


Μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στο χώρο του τουρισμού δεν είναι πια μαζί μας μετά από μια σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Η Δέσποινα Γύρα ήταν απόφοιτος της Ιταλικής Σχολής Αθηνών και της Σχολής Ξεναγών. Διατέλεσε διευθύντρια των Γραφείων του ΕΟΤ στο Άμστερνταμ και τις Βρυξέλες απ’όπου και παραιτήθηκε για να δουλέψει στο Ulesses Tours, έναν από τους μεγαλύτερους Tour Operators της εποχής και στην συνέχεια άνοιξε και διηύθυνε τα γραφεία του ομώνυμου ομίλου στην Ελλάδα. Το 1981 ίδρυσε το PAM TOURS, το οποίο και διηύθυνε μέχρι τη συνταξιοδότηση της. Υπήρξε πρωτοπόρος του θεματικού τουρισμού στη χώρα μας, με γνώμονα την παροχή άριστων και ποιοτικών υπηρεσιών, με σεβασμό στον ταξιδιώτη.  

Σεβόμενη τις επιθυμίες της δεν θα τελεστεί εξόδιος ακολουθία. Θα παρατεθεί δεξίωση στην μνήμη της στο Match Point, Αινιάνος 1, Αθήνα 104 34 (έναντι ΓΣΕΕ) την Παρασκευη 22/03/2019 και ώρα 14:00.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top