Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό 'Sustainable Tourism Development' από τα πανεπιστήμια Αιγαίου, Χαροκόπειο και Paris I – Pantheon Sorbonne

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Μάρτιος 2019, 11:10

Ένα πρωτότυπο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τη σύμπραξη τριών κορυφαίων Πανεπιστημίων. Νέος κύκλος υποβολής υποψηφιοτήτων έως τις 5 Απριλίου για το ακαδημαϊκό έτος 2019–2020.


Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society εγκαινιάζει το 2ο χρόνο λειτουργίας του και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους έως τις 5 Απριλίου, για το ακαδημαϊκό έτος 2019–2020. Το πρόγραμμα αποτελεί τη νέα καινοτομική ακαδημαϊκή συνεργασία τριών πανεπιστημίων, του Χαροκόπειου (Τμήματα “Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας”, “Γεωγραφίας και “Πληροφορικής και Τηλεματικής”) του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα “Διοίκησης Επιχειρήσεων”) και του Πανεπιστημίου Paris I – Pantheon Sorbonne (IREST - Institute de Researche et d’Etudes Superieures du Tourisme).

Το πρόγραμμα, υιοθετώντας τις πλέον καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές, θέτει στο επίκεντρο την παροχή ειδικευμένης κατάρτισης υψηλού επιπέδου, για σύγχρονα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη, την Προβολή και τη Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς, εστιάζοντας σε θέματα που σχετίζονται με:

  • τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη
  • τη διασύνδεση Πολιτισμού και Τουρισμού
  • το Μάνατζμεντ και το Μάρκετινγκ της Πολιτισμικής Κληρονομιάς
  • την Ανάπτυξη και Διαχείριση των Τουριστικών Προορισμών
  • την Οικονομία του Τουρισμού, και
  • την Προστασία του Περιβάλλοντος σε Τουριστικές Περιοχές

Οι καθηγητές του προγράμματος προέρχονται και από τα τρία πανεπιστήμια. Επιπλέον, όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά και πραγματοποιούνται στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 12 μηνών. Αποτελείται από δύο εντατικά εξάμηνα κατά τη διάρκεια των οποίων λαμβάνουν χώρα θεωρητικά και σεμιναριακά μαθήματα καθώς και διαλέξεις, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του Μάνατζμεντ του Τουρισμού και της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέσω πρακτικής άσκησης και εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top