Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήThe Excelsior Thessaloniki, 10 χρόνια signature φιλοξενίας
Ξενοδοχεία

The Excelsior Thessaloniki, 10 χρόνια signature φιλοξενίας

Την επέτειο των 10 ετών από την ανακαίνισή του συμπληρώνει φέτος το ιστορικό ξενoδοχείο The Excelsior στη Θεσσαλονίκη και γιορτάζει με μια σειρά δράσεων και events στο πλαίσιο της καμπάνιας 'ExcelsiorGR10'.

Αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης, το πεντάστερο The Excelsior είναι σήμερα θεσμός για τη ζωή της πόλης. Χτισμένο το 1924 σε σχέδια των μηχανικών Pleyber – Fernandez, βρίσκεται μία ανάσα από την Πλατεία Αριστοτέλους, με το νεοκλασικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται να συνιστά ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα. Το 2009, ο Όμιλος ΤΟR Hotel Group του έδωσε νέα πνοή ανακαινίζοντάς το ριζικά, με σεβασμό στην ιστορία του και διατηρώντας την παραδοσιακή του πρόσοψη.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης διακρίνεται για τη λιτή πολυτέλεια και τις high -end υπηρεσίες του, ενώ η προνομιακή τοποθεσία του στο επίκεντρο του εμπορικού και επιχειρηματικού παλμού της πόλης το αναδεικνύει σε ιδανικό προορισμό για κάθε τύπου επισκέπτη. Την ίδια στιγμή η υψηλή αισθητική, η κομψή διακόσμηση, οι εξαίρετες γαστρονομικές επιλογές και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση συνθέτουν τη μοναδική προσωπικότητά του που κερδίζει μεμιάς τους καλεσμένους του.


The Excelsior, reception.


Το 2019 σηματοδοτεί τα 10 χρόνια από την ανανέωση του ξενοδοχείου και αναμένεται να είναι μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, όμορφες αναμνήσεις και επετειακές δράσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας “ExcelsiorGR10”. Η μεγάλη “οικογένεια” του ξενοδοχείου, οι φίλοι και οι επισκέπτες του, οι συνεργάτες και πάνω απ’όλα η φιλοξενία που προσφέρει μπαίνουν στο επίκεντρο των εορτασμών φέρνοντας στο προσκήνιο μια άκρως επιτυχημένη δεκαετία. Όπως ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του ΤΟR Hotel Group, κ. Κωνσταντίνος Τορνιβούκας: “Το 2019 αποτελεί μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς στο Τhe Excelsior και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε τη 10η επέτειό μας με φίλους και επισκέπτες που έχουν γίνει κομμάτι της ιστορίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις καθώς και ειδικές προσφορές είναι μερικά μόνο από αυτά που έχουμε ετοιμάσει για τους μήνες που ακολουθούν”.

Με έμπνευση από τους ανθρώπους που αποτέλεσαν κομμάτι της “Exclelsior” εμπειρίας, η καμπάνια θα αποκαλύψει τα πιο όμορφα συναισθήματα και μνήμες σημαντικών επισκεπτών, όπως προσωπικοτήτων της πολιτιστικής, πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της πόλης, καλλιτεχνών αλλά και ηθοποιών από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, το επόμενο διάστημα οι επισκέπτες θα θαυμάσουν μια bespoke έκθεση φωτογραφίας, στην οποία Θεσσαλονικείς δημιουργοί θα αποτυπώσουν με τον φακό τους τον υπέροχο χαρακτήρα του The Excelsior.


Charlie D. Brasserie.


Επιπλέον, μέσα από μια συνεργασία – έκπληξη με έναν από τους μεγαλύτερους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν το επετειακό Excelsior κρασί, το οποίο επίσης θα σερβίρεται στην Charlie D. Brasserie, που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin Γάλλου chef Arnaud Bignon.

Καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ειδικές επετειακές προσφορές για τη διαμονή τους, ενώ το εορταστικό pin θα αποτελέσει το πιο όμορφο αναμνηστικό που θα πάρουν μαζί τους μέχρι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν στο The Excelsior.

Η καμπάνια “ExcelsiorGR10” θα φτάσει στο αποκορύφωμά της με ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο η “οικογένεια” του ξενοδοχείου θα υποδεχθεί τους φίλους του για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη δεκαετία από την ανακαίνιση και να ευχηθούν σε ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024