Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα πτήση Αθήνα – Σικάγο από την American Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα πτήση Αθήνα – Σικάγο από την American Airlines

Το νέο δρομολόγιο θα προσφέρει τη μοναδική απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς το Σικάγο. H καλοκαιρινή εποχική πτήση θα λειτουργήσει από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 με Boeing 787-8.

Η American Airlines θα προσφέρει μία νέα πτήση από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο του Σικάγο O’Hare International Airport (ORD), συνδέοντας για πρώτη φορά τις δύο πόλεις. Η καλοκαιρινή εποχική πτήση θα λειτουργήσει από τις 4 Μαΐου, 2019, έως τις 29 Σεπτεμβρίου, 2019, και θα πραγματοποιείται με το τελευταίας τεχνολογίας Boeing 787-8 αεροσκάφος της American.


Από αριστέρα ο Angelo Camilletti, Manager, Sales Southest Europe, American Airlines, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και ο Tom Lattig, Managing Director, EMEA Sales.

“Η νέα απευθείας πτήση που θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με το Σικάγο είναι μια  πρεμιέρα που θα βρει εξαιρετική υποδοχή από τους πελάτες μας”, δήλωσε ο Angelo Camilletti, Sales Manager, Southeast Europe, της American Airlines. “Η πτήση θα προσφέρει στους επιβάτες μας την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της πολυσύχναστης πόλης του Σικάγο, διάσημης για την αρχιτεκτονική των ουρανοξυστών της, την ολοζώντανη σκηνή τέχνης της, τον πολιτισμό, το φαγητό αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει για αγορές. Ή ακόμη, για τους πελάτες μας που επιθυμούν να συνεχίσουν την πτήση τους, η American προσφέρει περισσότερες από 500 καθημερινές αναχωρήσεις από το O’Hare, προς προορισμούς στη Β. Αμερική, την Καραϊβική, και τη Λατινική Αμερική”.

Οι πελάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα προς το ORD μπορούν να επιλέξουν από τις 20 Flagship Business seats με άμεση πρόσβαση σε διάδρομο, θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτι, καθώς και να απολαύσουν ένα πλούσιο εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο από τον ειδικό σε θέματα κρεβατιών, Οίκο Casper. Παράλληλα, προσφέρεται μενού ειδικά εμπνευσμένα από εκλεκτούς chef, νέο κιτ αξεσουάρ με τη σφραγίδα του This is Ground, ενώ οι επιβάτες μπορούν επίσης να κάνουν χρήση των ηχο-ακυρωτικών ακουστικών και να έχουν πρόσβαση στο κορυφαίο Lounge της εταιρείας στο ORD, όπου θα μπορούν να χαλαρώσουν πριν από την πτήση, με μια ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά, κρασί εξαιρετικής ποιότητας, σαμπάνια, και κοκτέηλς.

Το αεροσκάφος προσφέρει επίσης 28 Premium Economy θέσεις. Η εμπειρία της Premium Economy της American περιλαμβάνει προτεραιότητα στο boarding, πιο ευρύχωρη δερμάτινη θέση με 38 ίντσες χώρο για τα πόδια, χρήση ηχο-ακυρωτικών ακουστικών, ένα εκλεπτυσμένο κιτ αξεσουάρ της STATE, κουβέρτα και μαξιλάρι από τον Οίκο Casper, και πιο πλούσιο γεύμα με προσφορά κρασιού, μπύρας, και οινοπνευματωδών.

Στην κυρίως καμπίνα υπάρχουν 186 θέσεις, 48 εκ των οποίων είναι “Main Cabin Extra” και περιλαμβάνουν πρόσθετο χώρο για τα πόδια. Σε όλες τις θέσεις, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε Wi-Fi, προσωπικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει και προσφορά μπύρας και κρασιού.

Παράλληλα, με τη νέα πτήση της American προς ORD, η εταιρεία επίσης προσφέρει θερινή εποχική πτήση από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια (PHL), με αεροσκάφη Airbus Α330.

Παρουσίαση American Airlines

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024