Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση'Greece, A 365-day Destination' το θέμα του 8ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας
Συνέδρια

'Greece, A 365-day Destination' το θέμα του 8ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Μετά τη ανάδειξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το φετινό συνέδριο εστιάζει στον τουρισμό εμπεριίας, τη νέα μεγάλη τάση του τουρισμού παγκοσμίως.

Με τις Αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, της Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Δήμου Γλυφάδας, διεξάγεται φέτος το 8ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, με επίκεντρο τον Τουρισμό Εμπειρίας και θέμα “Greece, A 365-day Destination“, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 11.00, στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

Το 8ο σε σειρά συνέδριο που διοργανώνει ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα αποτελεί πλέον θεσμό τόσο για τα νότια προάστια, όσο και για τον κλάδο του τουρισμού, στοχεύοντας κάθε χρόνο στην κινητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων και ιδιωτών -υπουργείου, αυτοδιοίκησης, επιμελητηρίου, επιχειρηματιών τουρισμού- αλλά και στο σχεδιασμό και προώθηση συνεργειών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ μαζί τους, σε μείζονα θέματα που παίζουν καταλυτικό ρόλο για τη “βαριά” βιομηχανία της χώρας μας: τον τουρισμό.

Μετά την επιτυχημένη πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να αναδείξει, μέσω των προηγούμενων 7 συνεδρίων, το μείζον θέμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας ως τουριστικού προϊόντος-που μπορεί να συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη των Νοτίων Προαστίων, αλλά και στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας μας- ο κορυφαίος θεσμός του Νο1 ΙΕΚ στα Νότια Προάστια εστιάζει φέτος στη νέα, μεγάλη τάση του Τουρισμού παγκοσμίως: στον Τουρισμό Εμπειρίας, που καθιστά την Ελλάδα, προορισμό 365 ημερών.

Το κεντρικό θέμα του 8ου Συνεδρίου Τουρισμού “Greece, A 365-day Destination” θα αναλύσει, ως κεντρικός ομιλητής, ο κ. Γιώργος Κ. Τζιάλλας, γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού.

Κύριος στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει εμπεριστατωμένα τις νέες τάσεις παγκοσμίως αναφορικά με τον βιωματικό τουρισμό (τουρισμό εμπειρίας), να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον και, φυσικά, να συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση και αξιοποιήση από τη χώρα μας, της ολοένα και αυξανόμενης επιθυμίας των ταξιδιωτών για αναζήτηση αυθεντικών, βιωματικών εμπειριών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024