Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

'Greece, A 365-day Destination' το θέμα του 8ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Μάρτιος 2019, 12:01

Μετά τη ανάδειξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το φετινό συνέδριο εστιάζει στον τουρισμό εμπεριίας, τη νέα μεγάλη τάση του τουρισμού παγκοσμίως.


Με τις Αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, της Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Δήμου Γλυφάδας, διεξάγεται φέτος το 8ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, με επίκεντρο τον Τουρισμό Εμπειρίας και θέμα “Greece, A 365-day Destination”, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 11.00, στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

Το 8ο σε σειρά συνέδριο που διοργανώνει ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα αποτελεί πλέον θεσμό τόσο για τα νότια προάστια, όσο και για τον κλάδο του τουρισμού, στοχεύοντας κάθε χρόνο στην κινητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων και ιδιωτών -υπουργείου, αυτοδιοίκησης, επιμελητηρίου, επιχειρηματιών τουρισμού- αλλά και στο σχεδιασμό και προώθηση συνεργειών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ μαζί τους, σε μείζονα θέματα που παίζουν καταλυτικό ρόλο για τη “βαριά” βιομηχανία της χώρας μας: τον τουρισμό.

Μετά την επιτυχημένη πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να αναδείξει, μέσω των προηγούμενων 7 συνεδρίων, το μείζον θέμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας ως τουριστικού προϊόντος-που μπορεί να συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη των Νοτίων Προαστίων, αλλά και στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας μας- ο κορυφαίος θεσμός του Νο1 ΙΕΚ στα Νότια Προάστια εστιάζει φέτος στη νέα, μεγάλη τάση του Τουρισμού παγκοσμίως: στον Τουρισμό Εμπειρίας, που καθιστά την Ελλάδα, προορισμό 365 ημερών.

Το κεντρικό θέμα του 8ου Συνεδρίου Τουρισμού “Greece, A 365-day Destination” θα αναλύσει, ως κεντρικός ομιλητής, ο κ. Γιώργος Κ. Τζιάλλας, γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού.

Κύριος στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει εμπεριστατωμένα τις νέες τάσεις παγκοσμίως αναφορικά με τον βιωματικό τουρισμό (τουρισμό εμπειρίας), να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον και, φυσικά, να συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση και αξιοποιήση από τη χώρα μας, της ολοένα και αυξανόμενης επιθυμίας των ταξιδιωτών για αναζήτηση αυθεντικών, βιωματικών εμπειριών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top