Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤο 3o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών στο Μέγαρο, τον Ιούνιο 2019
Συνέδρια

Το 3o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών στο Μέγαρο, τον Ιούνιο 2019

Στο συνέδριο θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για την χρηματοδότηση μεγάλων έργων, τη μόχλευση χρηματοδοτήσεων, τα προηγμένα συστήματα μεταφορών, τις μεγάλες αστικές και συγκοινωνιακές αναπλάσεις, κ.λπ.

Μετά την επιτυχία του 1ου και 2ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, τα οποία σωρευτικά παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 σύνεδροι, οι συνδιοργανώτριες ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr προχωρούν στη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών.

Η καθολική αποδοχή και η μαζική προσέλευση των δυο πρώτων συνεδρίων παρέχουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμιση του συνεδρίου Το 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα “Banquet”).

Στις 19 και 20 Ιουνίου 2019, θα επιχειρηθεί η αποτύπωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δύο αλληλένδετους κλάδους. Οι δυο ημέρες του συνεδρίου, ως είθισται, θα χωριστούν ως εξής:

Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και η 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές.

Στο συνέδριο θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων, τη μόχλευση χρηματοδοτήσεων, τα προηγμένα συστήματα μεταφορών, τις μεγάλες αστικές και συγκοινωνιακές αναπλάσεις, κ.λπ. Ειδικότερα, θα αναδειχθούν οι σύγχρονες “έξυπνες” τεχνολογίες στις κατασκευές και στα συγκοινωνιακά δίκτυα και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Και τις δυο ημέρες, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις εταιρειών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνονται ρόλο στις Υποδομές και Μεταφορές της χώρας και παρουσιάσεις Μεγάλων Έργων / Πρότυπων Case Studies, κ.λπ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024