Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραχυπρόθεσμες μισθώσεις

Η AirDNA ενσωματώνει τα δεδομένα της HomeAway

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Μάρτιος 2019, 14:02

Η ενσωμάτωση των δεδομένων της HomeAway θα προσφέρει καλύτερη ανάλυση της αγοράς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης, ενισχύοντας τόσο τους ήδη επιτυχημένους όσο και τους επίδοξους οικοδεσπότες για να βελτιστοποιήσουν τις καταχωρήσεις τους και να τιμολογήσουν πιο ανταγωνιστικά.


Η AirDNA, παγκόσμιος πάροχος δεδομένων για τις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις ανακοίνωσε την ενσωμάτωση των δεδομένων της HomeAway σε ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και των εργαλείων της, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας MarketMinder.

Ανάλυση σε περισσότερα ακίνητα κι από τα ποδήλατα στο Πεκίνο
Με την προσθήκη 1,5 εκατ. καταχωρήσεων στη HomeAway, η AirDNA εδραίωσε τη θέση της ως ο πιο ολοκληρωμένος πάροχος δεδομένων ενοικίασης σε όλον τον κόσμο. Πλέον συλλέγει πληροφορίες για κρατήσεις 10 εκατ. μοναδικών ακινήτων στις πλατφόρμες της Airbnb και της HomeAway ανά τον κόσμο.

Η ενσωμάτωση των δεδομένων της HomeAway θα προσφέρει καλύτερη ανάλυση της αγοράς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης, ενισχύοντας τόσο τους ήδη επιτυχημένους όσο και τους επίδοξους οικοδεσπότες για να βελτιστοποιήσουν τις καταχωρήσεις τους και να τιμολογήσουν πιο ανταγωνιστικά. Οι διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και οι επενδυτές ακινήτων θα μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση των μεμονωμένων μισθώσεων. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να συγκρίνουν τις ιδιοκτησίες και να εντοπίσουν τις αναδυόμενες αγορές πριν από τους ανταγωνιστές τους.

“Η αύξηση της δημοτικότητας των βραχυχρόνιων μισθώσεων ως εναλλακτική μορφή διαμονής αποτελεί επίσης μια προσοδοφόρα ευκαιρία για επιχειρηματίες της αγοράς vacation rental”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της AirDNA, Scott Shatford. “Οι διαχειριστές και οι επενδυτές θα έχουν μια υγιή απόδοση της επένδυσής τους (ROI) αν είναι σε θέση να επιλέξουν τη σωστή ιδιοκτησία, στη σωστή αγορά και να αποκτήσουν μια πραγματικά ολιστική αντίληψη της απόδοσης αυτής της ιδιοκτησίας, σε πολλαπλές πλατφόρμες κράτησης”.

Ξεπερνώντας τον σκόπελο των διπλοκρατήσεων
Την ώρα που ο κλάδος των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης γίνεται ολοένα και πιο επαγγελματικός, η μελλοντική επιτυχία εξαρτάται από την ανάλυση δεδομένων και τη διανομή μέσω πολλαπλών καναλιών.

Όλες οι γεωγραφικές περιοχές στο εργαλείο MarketMinder της AirDNA θα δουν μια μετρήσιμη άνοδο στην προσφορά ακινήτων με την ενσωμάτωση των δεδομένων της HomeAway. Εντούτοις, 39 αγορές θα δουν πάνω από 100% αύξηση στον αριθμό των εμφανιζόμενων ακινήτων.

Θα είναι επίσης δυνατή η πραγματοποίηση συγκρίσεων μεταξύ των καναλιών διανομής. Η καρτέλα “Επισκόπηση” του MarketMinder εμφανίζει την ανάλυση των ακινήτων ανά πλατφόρμα κράτησης – είτε είναι καταχωρημένα στο Airbnb, είτε στο HomeAway είτε και στα δύο.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη των μετρήσεων
Για να αναγνωριστούν καταχωρίσεις που δημοσιεύονται και στην Airbnb και στο HomeAway, η ομάδα δεδομένων της AirDNA έχει αναπτύξει έναν δικό της αλγόριθμο αντιστοίχισης καταχωρίσεων. Ο αλγόριθμος αναλύει πάνω από δεκατέσσερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως είναι η τοποθεσία, οι τίτλοι των καταχωρίσεων, οι περιγραφές των καταλόγων, οι αριθμοί των υπνοδωματίων και η διαθεσιμότητα του ημερολογίου για τη διασταύρωση διπλών καταχωρίσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top