Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡιζική ανακαίνιση για τo Divani Caravel
Ξενοδοχεία

Ριζική ανακαίνιση για τo Divani Caravel

Τα δωμάτια και οι σουίτες ανασχεδιάστηκαν με λειτουργικό και εργονομικό design, ενώ διαθέτουν όλη την τεχνολογική υποδομή που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη.

Με μια σειρά ριζικών ανακαινίσεων, καινούργιων χώρων και νέων προτάσεων το Divani Caravel, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, ξανασυστήνεται, με μοντέρνο design και νέες ευκαιρίες για εμπειρίες με θέα στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης (Ακρόπολη, Σαρωνικός, Λυκαβηττός).


Lobby.

Ο δυναμικός επανασχεδιασμός μεταμόρφωσε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου: από την υποδοχή και τους συνεδριακούς χώρους, μέχρι τα δωμάτια, τις σουίτες και τα σημεία συνάντησης και εστίασης. Το νέο Divani Caravel διαθέτει πλέον και πρωτοποριακές προτάσεις, όπως το καινούργιο Bar & Restaurant με κινηματογραφική ατμόσφαιρα και γευστικές προκλήσεις.
Πιο συγκεκριμένα, το Divani Caravel προχώρησε σε εκτεταμένη ανακαίνιση των χώρων υποδοχής των επισκεπτών του. Στο lobby προστέθηκαν ξύλινες επιφάνειες και μαζί με το καινούργιο γεωμετρικό μαρμάρινο πάτωμα δημιουργούν έντονο χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Τα δωμάτια και οι σουίτες ανασχεδιάστηκαν με λειτουργικό και εργονομικό design, ενώ διαθέτουν όλη την τεχνολογική υποδομή που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη. Προσφέρουν χώρο εργασίας με απεριόριστη θέα στην πόλη και μοντέρνα διακόσμηση. Επιπλέον, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διαμόρφωση ειδικών δωματίων για τη φιλοξενία οικογενειών, δημιουργώντας την καινούργια κατηγορία “family rooms”.

Ο νέος “αέρας” του Divani Caravel είναι εμφανής στην επίσης καινούργια κατηγορία σουιτών “Divine Suite”, με κομψά επιμελημένη διακόσμηση και αφαιρετικό design.

Ο όμιλος  επενδύει στα εστιατόρια και στα μπαρ των ξενοδοχείων του. Ιδιαίτερη θέση έχει το JuJu Bar & Restaurant, μια πρωτοποριακή για την Αθήνα πρόταση, που βρίσκεται δίπλα στο Lobby του ξενοδοχείου το οποίο εγκαινιάστηκε στις αρχές του χρόνου και έχει ήδη αναδειχθεί στο νέο στέκι της πόλης. Το κινηματογραφικό concept είναι βασισμένο στην ταινία “8 ½” του Federico Fellini και φιλοξενείται σε ένα χώρο που παρακινεί τους επισκέπτες του να ζήσουν νέες εμπειρίες γαστρονομίας και ψυχαγωγίας. Μαύρο μάρμαρο, επένδυση από σκούρο ξύλο, έπιπλα Art Deco, επιβλητικό design δημιουργούν ατμόσφαιρα χαλάρωσης.


JuJu Bar.

Το πλούσιο μενού προτείνει πρωτότυπες γεύσεις, αλλά και κλασικά πιάτα. Στη γκάμα του περιλαμβάνει δημιουργικές και “σουρεαλιστικές” πινελιές.

Τη δική του “νότα” στο νέο σκηνικό δίνει το ριζικά ανανεωμένο “Constantinople Cafe”. Η πρότασή του συνδυάζει τη σύγχρονη διακόσμηση με την κλασική αισθητική. Το διαχρονικό στέκι των Αθηναίων, με καινούργιο design, διαχωρίζεται από το χώρο του εστιατορίου. Οι ξύλινες διακοσμητικές κολώνες προσφέρουν νέες διαστάσεις στο χώρο.


Ilissos Conference Room.

Η ευρεία ανακαίνιση επεκτάθηκε και στους χώρους όπου διοργανώνονται κορυφαία συνέδρια και εκδηλώσεις διεθνών προδιαγραφών, τομέας στον οποίο ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει πολύχρονη παρουσία και ιδιαίτερες διακρίσεις. Οι συνεδριακοί χώροι του Divani Caravel ανανεώθηκαν πλήρως με μοντέρνα αισθητική και εγκατάσταση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού με συστήματα information management και Wi-Fi.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024