Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτοχευμένη προβολή της Χαλκιδικής στη δυναμικά ανερχόμενη ιταλική αγορά
Προώθηση προορισμού

Στοχευμένη προβολή της Χαλκιδικής στη δυναμικά ανερχόμενη ιταλική αγορά

Επαφές με Tour Operators και τουριστικά γραφεία της Ιταλίας σε Μιλάνο και Μπολόνια. Το αεροδρόμιο της Μπολόνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια στην Ιταλία, συνδέεται με 113 χώρες και φιλοξενεί 40 αεροπορικές εταιρείες, ενώ εξυπηρετεί και τη Βενετία.

Συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας η Χαλκιδική συμμετείχε στο Workshop “Scopri la Grecia dei tuoi sogni” που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο και στην Μπολόνια στις 25 και 26 Μαρτίου 2019. Η Χαλκιδική παρουσιάστηκε σε Tour Operators και τουριστικά γραφεία της Ιταλίας και κέρδισε τις εντυπώσεις βάζοντας τις βάσεις για νέες συνεργασίες και περισσότερες αφίξεις.

Τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο διευθυντής του κ. Γιώργος Μπρουτζάς, ο οποίος πραγματοποίησε συνολικά 42 ραντεβού, εκ των οποίων τα 7 με τους δημοσιογράφους:

  • Stefano Brambilla, Touring club
  • Saul Stucchi, Alibionline
  • Ilaria Santi, Siviaggia
  • Rita Bossi, Vanity fair
  • Elisabetta Canoro, MarcopoloTV & Magazine
  • Tomasso Teruzzi, STC Media
  • Fransesco Specchia

Το ενδιαφέρον των Ιταλών επαγγελματιών μεγάλο, ειδικά στην Μπολόνια όπου η περιοχή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη έκταση. Ο καινούργιος προορισμός, σε συνδυασμό με τον τόπο ήταν τα χαρακτηριστικά εκείνα που έκαναν τη διαφορά.

Οι στοχευμένες δράσεις αυτού του είδους επέτρεψαν να παρουσιαστεί αναλυτικά το τουριστικό προϊόν και να εδραιωθούν επαφές με σημαντικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου της Ιταλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αεροδρόμιο της Μπολόνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια στην Ιταλία (το 2018, 9 εκατ. επιβάτες), συνδέεται με 113 χώρες και φιλοξενεί 40 αεροπορικές εταιρείες, ενώ βρίσκεται σε στρατηγική θέση στην Ιταλία εξυπηρετώντας και την πόλη της Βενετίας.

Ιδιαίτερη βοήθεια δόθηκε από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Τ.Ο.Χ. στην ιταλική αγορά κα Ελένη Σαρικώστα, αλλά και ουσιαστική παρουσία και στήριξη από τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Μιλάνο δρ. Νικόλαο Σάκκαρη και τη γενική πρόξενο της Ελλάδας στην Μπολόνια κα Γεωργία Λαμπράκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024