Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 3η Gourmet Exhibition, έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα, 6-8 Απριλίου
Εκθέσεις

Η 3η Gourmet Exhibition, έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα, 6-8 Απριλίου

Η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η 3η Gourmet Exhibition είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της στο κοινό. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2016, η Gourmet Exhibition στόχευσε στην ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στόχος που την οδήγησε στο να δραστηριοποιηθεί στην αναζήτηση, συνεργασία και τέλος στην προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα.

Η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά brand names.

Στη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει 48 εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα (γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις). Επίσης, διατηρεί τη λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, που καθιερώθηκε από το 2016, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων και ελιών. Ακόμη, προστέθηκε ένας νέος χώρος γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.

Κορυφαίο γεγονός της 3ης Gourmet Exhibition τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Βραβεία Κοινού ο επισκέπτες θα βαθμολογήσουν τα προϊόντα που έχουν ήδη γνωρίσει στον εκθετήριο χώρο και στις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της 3ης Gourmet Exhibition, ενώ στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται, την Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ’.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024