Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCactus Mare, νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα Κρήτης
Ξενοδοχεία

Cactus Mare, νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα Κρήτης

Το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 90 δωμάτια. Θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, με ιδιωτική πισίνα και Jacuzzi, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, μπαρ στην παραλία, γυμναστήριο καθώς και παροχές spa.

Στην ανέγερση μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας προχωρά η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ – Cactus Hotels. Πρόκειται για το νέο πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2019 για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια, καθώς πρόκειται για ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες.

Το όνομα αυτού Cactus Mare, εμπνευσμένο από τη θέα στη θάλασσα, χάρη στην παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου και Cactus λόγω ότι είναι το πιο νέο μέλος της οικογένειας των Cactus Hotels. Το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 90 δωμάτια. Θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, με ιδιωτική πισίνα και Jacuzzi, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, μπαρ στην παραλία, γυμναστήριο καθώς και παροχές spa.

Ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου, δημιουργούν ένα αρμονικό περιβάλλον με γνώμονα την παροχή άνετης, ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας στους επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση τα τελευταία δύο χρόνια έχει επενδύσει στην ανέγερση δυο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, με το Cactus Bay που υποδέχθηκε τους επισκέπτες του την καλοκαιρινή σαιζόν του 2018 και συνεχίζει με το Cactus Mare την καλοκαιρινή σαιζόν του 2019, ενώ ταυτόχρονα οι επενδύσεις της επιχείρησης στις ανακαινίσεις και στην δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5* και Cactus Beach 4* συνεχίζονται. Η επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής  επιχείρησης συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς το 2019 υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels θα απασχολούν περίπου 300 εργαζόμενους. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης και με αυτό θα συμβάλλει εντονότερα στην οικονομική ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024