Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικιαζόμενα καταλύματα

ΣΕΤΚΕ: Από ιδιώτες μηχανικούς η τεχνική έκθεση για τα πιστοποιητικά κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Απρίλιος 2019, 10:48

Η Συνομοσπονδία θεωρεί ως δίκαιη εξέλιξη για τον κλάδο των μικρών τουριστικών καταλυμάτων τη νέα υπουργική απόφαση και ευχαριστεί και δημόσια την υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά για τη στήριξή της.


Την ικανοποίησή της εκφράζει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος για την απόφαση της υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, να παρέχει τη δυνατότητα ιδιώτες μηχανικοί να συντάσσουν την τεχνική έκθεση που απαιτείται για την έκδοση του πιστοποιητικού κατάταξης των ενοικιαζομένων επιπλωμένων δωματίων - διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες κλειδιών.

Πρόκειται για πάγια θέση και δεδηλωμένη πρόταση της ΣΕΤΚΕ, την οποία αποκαθιστά η απόφαση της υπουργού Τουρισμού, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 21 Μαρτίου 2019.

Η νέα υπουργική απόφαση, την οποία χαιρετίζει η ΣΕΤΚΕ, επανακαθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για την έκδοση πιστοποιητικού κατάταξης σε ξενοδοχεία, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις καθώς και σε ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια - διαμερίσματα (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, αντίστοιχα.

Η Συνομοσπονδία θεωρεί ως δίκαιη εξέλιξη για τον κλάδο των μικρών τουριστικών καταλυμάτων τη νέα υπουργική απόφαση και ευχαριστεί και δημόσια την υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά για τη στήριξή της.

Η ΣΕΤΚΕ θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική να διαμορφώνει προτάσεις και να μάχεται υπέρ των θέσεων και των δικαιωμάτων του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων, με στόχο να διορθωθούν στρεβλώσεις και παθογένειες που περιορίζουν την αναπτυξιακή προοπτική του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top