Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ 'Ελλάδα Παντού' ολοκληρώθηκε στην Ουτρέχτη
Εκθέσεις

Η 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ 'Ελλάδα Παντού' ολοκληρώθηκε στην Ουτρέχτη

Επιχειρήσεις, εταιρείες, θεσμικοί και συλλογικοί από τρεις χώρες (Ελλάδα, Ολλανδία,Γερμανία) συμμετείχαν ως εκθέτες στην εξωστρεφή δράση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης 'Ελλάδα Παντού'.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού”, από 15 έως και 17 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Houten στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Η 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ είχε τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Προϊόντα (τρόφιμα, ποτά, γενικό εμπόριο)
  • Θεματικός και γενικός τουρισμός και διάφορες άλλες υπηρεσίες (recruiting, διακόσμηση)
  • Πολιτισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες (γαστρονομία, μουσική, χορός, τέχνες)

Επιχειρήσεις, εταιρείες, θεσμικοί και συλλογικοί από τρεις χώρες (Ελλάδα, Ολλανδία,Γερμανία) συμμετείχαν ως εκθέτες στην εξωστρεφή δράση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “Ελλάδα Παντού”. Πλήθος Ολλανδών επισκεπτών παραβρέθηκαν στην Έκθεση – Φεστιβάλ, αλλά και επισκέπτες από γειτονικές χώρες όπως Γερμανία και Βέλγιο.

Οι επισκέπτες, ιδιώτες και επαγγελματίες, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για όλες τις εκθεσιακές συμμετοχές (εξαγώγιμα προιόντα, τουρισμός, τέχνες, ειδικές υπηρεσίες, συλλογικοί και θεσμικοί φορείς). Η επίσκεψη εκπροσώπου του επιμελητηρίου της Ουτρέχτης βοήθησε στο να δικτυωθούν οι Έλληνες παραγωγοί και επιχειρηματίες με εταιρίες εισαγωγών με βάση την Ολλανδία.

Όλοι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες έφυγαν ευχαριστημένοι και εκδήλωσαν την επιθυμία για την παρουσίαση περισσότερων προϊόντων, τουριστικών προορισμών και πολιτιστικών γεγονότων στην 3η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού”, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2020.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των παρακάτω θεσμικών και συλλογικών φορέων (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Αντιπεριφέρεια Πέλλας, Επιμελητήριο Καβάλας, Δήμος Βέροιας, Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ολλανδία, Ελληνική Κοινότητα Άμστερνταμ, Ένωση Ελλήνων Ολλανδίας). Επίσης, τράβηξαν την προσοχή όλων των επισκεπτών οι μουσικές, χορευτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, καθώς και οι δωροθεσίες για δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα από επιλεγμένα ξενοδοχεία, συνολικά 5 πακέτα δωρεάν διαμονής στην Ελλάδα, για 8 ημέρες για δύο άτομα.

Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ολλανδία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024