Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Angsana Corfu διοργανώνει 'Ημέρες Καριέρας' στην Κέρκυρα
Ξενοδοχεία

Το Angsana Corfu διοργανώνει 'Ημέρες Καριέρας' στην Κέρκυρα

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Ημέρα Καριέρας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας.

Με κεντρικό μήνυμα “Follow our Vision” το ξενοδοχείο Angsana Corfu διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Κέρκυρα, προκειμένου να στελεχώσει το σύνολο των τμημάτων του για την τουριστική περίοδο του 2019.

Αποτελώντας τη νέα και πολυαναμενόμενη άφιξη στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού, το πολυτελές resort Angsana Corfu κοντά στο γραφικό χωριό Μπενίτσες, αναζητά συνεργάτες με πάθος για τη φιλοξενία, τη γαστρονομία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση για να γίνουν μέλος της ομάδας του.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Ημέρα Καριέρας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, από τις 12:00 έως τις 17:00, και το Angsana Corfu είναι έτοιμο να υποδεχθεί επαγγελματίες του τουρισμού σε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον και να τους καλωσορίσει στη μεγάλη οικογένειά του.  

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο εργατικό δυναμικό, το βραβευμένο brand Angsana και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Banyan Τree Hotels & Resorts επενδύουν στους συνεργάτες τους, προκειμένου να προσφέρουν παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες και ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής στους φιλοξενούμενούς τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν έχοντας μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία τους, ενώ όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο Επιμελητήριο Κέρκυρας μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μαζί με τη φωτογραφία τους μέσω email στη διεύθυνση panagiota.sakellaropoulou@angsana.com, υπόψη κας Παναγιώτας Σακελλαροπούλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024