Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Νέες αεροπορικές συνδέσεις της Θεσσαλονίκης με Κίεβο και Λονδίνο

Τατιάνα Ρόκου - 05 Απρίλιος 2019, 13:17

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 20 Μαΐου από το Κίεβο και από την 1η Ιουλίου από το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου.


Στη βάση μιας διευρυμένης συνεργασίας για θέματα τουριστικής προβολής και τουριστικής ανάπτυξης που είχε δρομολογηθεί από το 2018 συναντήθηκαν χθες εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και της Fraport Greece.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, ανακοινώθηκαν δύο νέες αεροπορικές συνδέσεις της Θεσσαλονίκης με Κίεβο και Λονδίνο μέσω της Wizz Air, της ουγγρικής low cost αεροπορικής εταιρείας που συνδέει τα τελευταία τρία χρόνια τη Βουδαπέστη και το Κουτάισι Γεωργίας με τη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 20 Μαΐου από το Κίεβο και από την 1η Ιουλίου από το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης η πρόεδρος - αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ο αντιπρόεδρος του ΟΤΘ κ. Σωκράτης Κίρτσιος (Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης), ο κ. Κωστής Χαντζαρίδης (Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας) και ο κ. Χάρης Αλεξόπουλος (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης). Από τη Fraport Greece συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βήλος και η γενική διευθύντρια marketing της εταιρείας κα Κατερίνα Πολλάτου.

Όπως δήλωσε μετά την συνάντηση η κα Πατουλίδου, η συνεργασία Fraport Greece και Οργανισμού θα συνεχιστεί με νέες δράσεις προβολής του τουριστικού προιόντος της Θεσσαλονίκης ενώ από την πλευρά της εταιρείας έγινε γνωστή η πρόθεση να ενταχθεί αυτή στα συνδρομητικά μέλη του Οργανισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top