Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Στη Ρόδο για δεύτερη χρονιά το 100% Hotel Workshop Tour με νέες ξενοδοχειακές παρουσιάσεις

Τατιάνα Ρόκου - 08 April 2019, 14:10

Το 100% Hotel Show επιλέγει για δεύτερη χρονιά τη Ρόδο ως έναν από τους μεγάλους προορισμούς του 100% Hotel Workshop Tour, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort.


Το ξενοδοχειακό workshop που παρακολούθησαν μέχρι τώρα πάνω από 1.000 ξενοδόχοι σε 4 μεγάλους προορισμούς, επισκέπτεται τη Ρόδο με ανανεωμένο περιεχόμενο σε σχέση με την ανάπτυξη επιτυχημένων ξενοδοχείων με boutique χαρακτήρα.

Η Ρόδος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς οι ξενοδοχειακές επενδύσεις αναπτύσσονται δυναμικά στον προορισμό. Το 100% Hotel Show επιλέγει για δεύτερη χρονιά τη Ρόδο ως έναν από τους μεγάλους προορισμούς του 100% Hotel Workshop Tour, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, προσκαλώντας ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο να συμμετέχουν σε ένα από τα πιο upgraded ξενοδοχειακά workshops με επίκεντρο τα boutique ξενοδοχεία.

Βασικό χαρακτηριστικό τού workshop είναι οι υψηλής ποιότητας παρουσιάσεις, αφενός από τημ κα Μαίρη Σφυράκη και τον κ. Ζένιο Ζένιου -που συμμετείχαν και στο περυσινό tour-, οι οποίοι θα προσεγγίσουν το θέμα της σωστής χωροταξίας των ξενοδοχείων, αλλά θα περιγράψουν και αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης των εστιατορίων και του spa, και αφετέρου από δύο νέους ομιλητές: τον κ. Δημήτρη Ζέλιο, που θα παρουσιάσει case studies boutique ξενοδοχείων, και τον κ. Γιάννη Κουτσόπουλο, που θα παρουσιάσει ένα υψηλής τεχνογνωσίας session σε σχέση με τις οnline πωλήσεις. Την επιμέλεια του workshop αναλαμβάνει και φέτος η Hotelier Academy, με τον κ. Νίκο Σ. Μοράντη να συμμετέχει ενεργά στον σχολιασμό και την παρουσίαση του κάθε Session.

Τέλος, ο χώρος του Sheraton Rhodes Resort θα μεταμορφωθεί σε ένα micro εκθεσιακό event, αφού η Demand Fairs & Media, διοργανώτρια εταιρεία του 100% Workshop Tour και του 100% Hotel Show, αλλά και άλλων σημαντικών εκθέσεων, όπως το Design Lab, έχει φροντίσει για την παρουσία εκεί σημαντικών εταιρειών που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η είσοδος στο 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top