Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτρατηγική συνεργασία της International Luxury Travel Market με το γκρουπ της Reed Travel Exhibitions

Στρατηγική συνεργασία της International Luxury Travel Market με το γκρουπ της Reed Travel Exhibitions

H νέα έκθεση International Luxury Travel Market, ILTM, που θα πραγματοποιηθεί στις Κάνες της Γαλλίας από τις 10-12 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε την συνεργασία της, σε θέματα στρατηγικής και μάρκετινγκ, με την […]

H νέα έκθεση International Luxury Travel Market, ILTM<.>, που θα πραγματοποιηθεί στις Κάνες της Γαλλίας από τις<...> 10-12 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε την συνεργασία της, σε θέματα στρατηγικής και μάρκετινγκ, με την γνωστή εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων Reed Travel Exhibitions, που διοργανώνει τις γνωστές εκθέσεις World Travel Market στο Λονδίνο, Arabian Travel Market στο Ντουμπάι and EIBTM στην Γενεύη.

Η Reed Travel Exhibitions θα διαθέσει στην International Luxury Travel Market όλες τις διευθύνσεις των διακεκριμένων της εκθετών και επισκεπτών, όπως και θα υποστηρίξει την έκθεση σε θέματα δημοσιότητας και τεχνικής βοήθειας. Από εδώ και πέρα η έκθεση International Luxury Travel Market θα είναι μεταξύ των εκθέσεων της Reed Travel Exhibitions αλλά θα διοργανώνεται από την ILTM Media Ltd. Υπενθυμίζουμε ότι η International Luxury Travel Market αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά από την Travel Media Applications.

Ο κ. Tom Nutley, γενικός διευθυντής της Reed Travel Exhibitions ανακοίνωσε ότι αυτή η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στην Reed Travel Exhibitions να ενδυναμώσει την βασική της στρατηγική, να προσφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο λύσεις και καινοτόμες δυνατότητες μάρκετινγκ στους αγοραστές και πωλητές τουριστικών υπηρεσιών. Με δεδομένο ότι μόλις το 3% των τουριστών που κάνουν πολυτελή ταξίδια ξοδεύουν το 20% του συνολικού ποσού που ξοδεύεται για ταξιδιωτικές ανάγκες, ο κλάδος των πολυτελών ταξιδιών έχει γίνει ένας πολύ ζωντανός στόχος για πολλούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς και κυβερνήσεις. Είμαστε περήφανοι που μέσω αυτής της συνεργασίας η Reed Travel Exhibitions αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι είναι πρωτοπόρος και σε αυτόν τον νέο κλάδο του τουρισμού και προσφέρει υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό προϊόν.

Ο κ. Serge Dive, γενικός διευθυντής της ILTM Media Ltd δήλωσε ότι η συνεργασία με την Reed Travel Exhibitions θα δώσει άλλες διαστάσεις στην έκθεση ILTM. Πιστεύουμε ότι η δύναμη του μάρκετινγκ της Reed Travel Exhibitions όπως και η ισχυρή της θέση στην τουριστική βιομηχανία θα επιτρέψει στην ILTM να πετύχει από την πρώτη κιόλας χρονιά τους στόχους που έχουν τεθεί για την τρίτη χρονιά της. Η συμμαχία αυτή θα μας δώσει την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με νέες αγορές και παγκόσμιας φήμης αγοραστές.

Ο κ. David Hammond, διευθυντής της έκθεσης International Luxury Travel Market ανακοίνωσε ότι η συνεργασία με την Reed Travel Exhibitions είναι μια καταπληκτική ευκαιρία και για τους εκθέτες αλλά και για τους επισκέπτες της έκθεσης. Η ILTM θα έχει πρόσβαση στην καλύτερη βάση δεδομένων με επαγγελματίες του τουρισμού του κόσμου, όπως και στα προγράμματα της Reed για Hosted Buyer programmes και Computerised Appointment systems (AIME).

Ο κ. Ronan McCarthy, διευθυντής πωλήσεων της International Luxury Travel Market δήλωσε ότι η δυναμική που απέκτησε η ILTM σε μικρό χρονικό διάστημα θα ενδυναμωθεί από την συνεργασία με την Reed Travel Exhibitions και έτσι θα γίνει πόλος έλξης περισσοτέρων τουριστικών επιχειρήσεων που προσφέρουν ταξίδια πολυτελείας. Αν και η έκθεση επίσημα έχει ανακοινωθεί εδώ και τρεις μήνες, έχει ήδη καλύψει το 55% του εκθεσιακού της χώρου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024