Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Alitalia, η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο τον Μάρτιο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Απρίλιος 2019, 13:44

Ο ιταλικός αερομεταφορέας στην κορυφή της κατάταξης και το α' τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με στοιχεία πιστοποιημένα από τη FlightStats.


Με το 89,31%  των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους, η Alitalia επιβεβαιώνεται και τον Μάρτιο του 2019 ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Μια πρωτιά που η  ιταλική αεροπορική εταιρεία διατηρεί ακόμη και το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Τα αποτελέσματα της Alitalia πιστοποιεί η FlightStats, αξιόπιστη ανεξάρτητη εταιρεία των ΗΠΑ που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη όλων των μεγάλων παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών  με γνώμονα την συνέπεια, συγκρίνοντας τα στοιχεία αερομεταφορέων αντίστοιχου μεγέθους και δικτύου. Η Alitalia επιβεβαιώνει εξαιρετικές επιχειρησιακές επιδόσεις και τον τρίτο μήνα του έτους,  μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη τον Φεβρουάριο και της δεύτερης θέσης τον Ιανουάριο. Από την έρευνα προκύπτει ότι ο δείκτης συνέπειας της Alitalia ήταν τον Μάρτιο υψηλότερος κατά σχεδόν 10 ποσοστιαίες μονάδες από τον μέσο όρο των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών (79,5%). Η Alitalia είναι επίσης η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατάταξη των κορυφαίων 5 πιο συνεπών αερομεταφορέων στον κόσμο.

Η FlightStats είναι μία από τις λίγες εταιρείες παροχής υπηρεσιών δεδομένων που παρακολουθεί σχεδόν κάθε πτήση που πραγματοποιεί κάθε αεροπορική εταιρεία. Για τον καθορισμό της συνέπειας, η Flightstats ακολουθεί την μέθοδο “Α14”, δηλαδή με μία ανοχή 14 λεπτών στην άφιξη σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης.

Κατάταξη Μαρτίου 2019

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top