Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

5ο International Tourism Forum της Mouzenidis Travel στην Αθήνα, με 160 ταξιδιωτικούς πράκτορες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 April 2019, 13:18

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιελάμβανε ομιλίες κορυφαίων στελεχών του Ομίλου Μουζενίδη, παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων, των πλεονεκτημάτων τους και τον τρόπο πώλησής τους.


Με 160 εκπροσώπους από τις μεγάλες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της Βαλτικής, αλλά και της Δυτικής Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 4-7 Απριλίου 2019, με επιτυχία, για 5η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Φόρουμ του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Ταξιδιωτικών Γραφείων του Μouzenidis Travel, του μεγαλύτερου Tour Operator για Ελλάδα, από τις χώρες αυτές.

Στο φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort 5*, συμμετείχαν εκπρόσωποι, από:

  • 120 μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία
  • 40 πόλεις
  • 8 χώρεςΤο πρόγραμμα του φόρουμ περιελάμβανε ομιλίες κορυφαίων στελεχών του Ομίλου Μουζενίδη, παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων, των πλεονεκτημάτων τους και τον τρόπο πώλησής τους.Ακολούθησαν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους από 50 και πλέον κορυφαία ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα, με τα οποία συνεργάζεται ο Όμιλος Μουζενίδη. Χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών των Β2Β συναντήσεων, απεύθυνε ο πρόεδρος της ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) κ. Στάθης Σκρέτας, εκφράζοντας την ικανοποίηση για την τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση του Ομίλου Μουζενίδη.

Συνολικά, 160 άτομα από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, την Ουκρανία και τις χώρες της Βαλτικής με τις οποίες συνεργάζεται ο όμιλος, καθώς επίσης και στελέχη από τα τουριστικά γραφεία του Mouzenidis Travel από την Aνατολική και τη Δυτική Ευρώπη.Το 5o International Tourism Forum, έκλεισε με μια μεγάλη θεματική εκδήλωση με δείπνο, μουσική, χορό, πυροτεχνήματα που μετέφεραν τους συμμετέχοντες, στην εποχή του “Great Gatsby”, στη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν οι πιο σημαντικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, για το 2018.

Το τετραήμερο πρόγραμμα της επίσκεψης των τουριστικών πρακτόρων από τις προαναφερθείσες χώρες στην Αθήνα, χάρισε βιωματικές εμπειρίες για τον προορισμό και γνώση για την καλύτερη προώθησή του στους πελάτες, που προσδοκούν να επισκεφθούν την Ελλάδα για διακοπές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top