Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Συνεργασίες του ΕΟΤ Ιταλίας για την προβολή της Ελλάδας στην ιταλική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Απρίλιος 2019, 11:22

Στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού (ADUTEI) έγινε και η απονομή των βραβείων των καλύτερων άρθρων που δημοσιεύθηκαν το 2018 σε Ιταλούς δημοσιογράφους που συμμετείχαν σε press trips των χωρών μελών της ADUTEI.


Στις 28 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού (ADUTEI), που εδρεύει στην Ιταλία και της οποίας ενεργό μέλος αποτελεί το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

Στο πρώτο μερος της εκδήλωσης έλαβε χώρα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον workshop, όπου οι εκπρόσωποι των Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν δημοσιογράφους από όλα τα ιταλικά Μέσα, travel, food και fashion bloggers, influencers που ήρθαν από όλη την Ιταλία για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο event. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν ενδεχόμενες συνεργασίες στο πλαίσιο ταξιδιών εξοικείωσης που διοργανώνονται από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας στην ιταλική αγορά.


Στη φωτογραφία διακρίνεται η δημοσιογράφος Mariateresa Montaruli και η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού, κα Κυριακή Μπουλασίδου.

Μετά το πέρας του workshop ακολούθησε εκδήλωση για την απονομή των βραβείων των καλύτερων άρθρων που δημοσιεύθηκαν το 2018 σε Ιταλούς δημοσιογράφους που συμμετείχαν σε press trips των χωρών μελών της ADUTEI. Για την Ελλάδα το τρίτο βραβείο στην κατηγορία blog κέρδισε η δημοσιογράφος Mariateresa Montaruli για το άρθρο της 48 ore in bicicletta ad Atene: pedalando verso il sole che tramonta dietro Capo Sounio” που δημοσιεύτηκε στο blog ladradibiciclette.it. H κα Montaruli είχε συμμετάσχει στo press trip με τίτλο “Ανακαλύπτοντας την Αθήνα με ποδήλατο”, που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2018 στην Αθήνα. Το ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα είχε σκοπό να προβάλει την Αθήνα ως προορισμό για εναλλακτικές δραστηριότητες που δύναται να φιλοξενήσει ποιοτικούς ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα και υψηλό μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top