Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκδήλωση – γιορτή για τον τουρισμό από τη Chnaris HMDC
Ξενοδοχία

Εκδήλωση – γιορτή για τον τουρισμό από τη Chnaris HMDC

Τα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν την προηγούμενη περίοδο ήταν το CHC Athina Palace Resort & Spa, το Elysium Boutique Hotel, το Coriva Beach, το CHC Galini Sea View και το Avra Palm.

Με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Κώστα Μαμουλάκη, του εκπροσώπου του Ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, κ. Νίκου Χρονάκη, του εκπροσώπου του δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού, κ. Γιώργου Καραντινού, του αερολιμενάρχη κ. Γιώργου Πλιάκα, του προέδρου των τουριστικών πρακτόρων, κ. Μιχάλη Βλατάκη, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, πολλών εκπροσώπων του τουρισμού, καθώς και εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, των επιχειρήσεων και του δημοσιογραφικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε η “CHC Golden Night 2019” στο ξενοδοχείο CHC Athina Palace Resort & Spa στο Μαδέ της Αγίας Πελαγίας.

 
Μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός, προάγοντας την αριστεία και την καινοτομία των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών μονάδων με τον Όμιλο CHC, που συμπλήρωσε φέτος 14 χρόνια σταθερά ανοδικής πορείας. Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία αλλά και στην πορεία της εταιρείας, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα. Παρουσίασε παράλληλα τις συνεργασίες με τις 48 ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν αναπτυχθεί, χρήσιμα οικονομικά στοιχεία της προηγούμενης σεζόν, τις προβλέψεις του 2019, ενώ έκανε και αναφορά στις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει Ο Όμιλος CHC, στα συνεργαζόμενα καταλύματα.

 
Ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες τους την προηγούμενη περίοδο, που ήταν:
Hospitality Leader of the Year για το ξενοδοχείο CHC Athina Palace Resort & Spa (Μιχάλης Επανωμεριτάκης, αντιπρόεδρος και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου)
Business Leader of the Year για το ξενοδοχείο Elysium Boutique Hotel (Αλέξανδρος Καπετανάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου)
Excellence in Business Strategy για το ξενοδοχείο Coriva Beach (Αλέξης Τζωρτζάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου)
Excellence in Diversity & in Business Marketing για το ξενοδοχείο CHC Galini Sea View (Στυλιανός και Παναγιώτης Μάρακας, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου)
Best Beach Hotel για το ξενοδοχείο Avra Palm (Αφροδίτη Τζοβάρα και Φώτης Νικολαράκης, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου)

 
Επίσης, τιμητική πλακέτα δόθηκε εκ μέρους του κ. Χνάρη στην οικογένεια Μάρακα, για την πολυετή και πολύτιμη συνεργασία τους με τον Όμιλο CHC.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024