Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΌραμα της Astir η δημιουργία ενός κορυφαίου προορισμού πολυτελείας στη Μεσόγειο
Ξενοδοχεία

Όραμα της Astir η δημιουργία ενός κορυφαίου προορισμού πολυτελείας στη Μεσόγειο

Έως το καλοκαίρι του 2020 θα ολοκληρωθεί η πλήρης ανακαίνιση της Astir Beach. Στόχος της αναβάθμισης της Astir Marina είναι να καταστεί εφάμιλλη με μαρίνες ορόσημα της Μεσογείου. Το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει και την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών. Η επένδυση θα ανέλθει σε άνω των 650 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του επενδυτικού πλάνου για την αναγέννηση της Astir, με την έναρξη λειτουργίας του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Η επένδυση της Astir, που υπολογίζεται να ανέλθει σε πάνω από 650 εκατ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και, σύμφωνα με την εταιρεία, τοποθετεί την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη του υψηλού τουρισμού, μέσω και της παρουσίας της Four Seasons, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο νέος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Σαμ Ιωαννίδης.

Αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με την υπογραφή του ξενοδοχειακού κολοσσού, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αναδεικνύεται σε ορόσημο για τα ξενοδοχεία πολυτελείας στη χώρα, υποστηρίζοντας το όραμα της Astir για τη δημιουργία ενός κορυφαίου προορισμού πολυτελείας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Η πλήρης ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών πραγματοποιήθηκε με σεβασμό στην ιστορική και αρχιτεκτονική τους αξία, με στόχο τη δημιουργία μιας ανανεωμένης, υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής που ακολουθεί τα πρότυπα του σύγχρονου design.

Το νέο ξενοδοχείο λειτουργεί πλέον ως ενιαία μονάδα υπό τη διαχείριση της Four Seasons, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας για τον επισκέπτη, σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία ολόκληρης της Μεσογείου.


Arion Sea View room.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει συνολικά 303 δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόους, κέντρο spa υψηλής αισθητικής και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής και ελεύθερου χρόνου. Παράλληλα, προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες, που αναβαθμίζουν τη γαστρονομική ταυτότητα του Αστέρα.

To ξενοδοχείο περιλαμβάνει επίσης υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις συνεδρίων και εκδηλώσεων, ενώ ένα σύγχρονο ελικοδρόμιο είναι επίσης διαθέσιμο για τις ανάγκες των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Επιπρόσθετα –εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου– υψηλού επιπέδου επιλογές εστίασης, διασκέδασης αλλά και κορυφαίοι οίκοι με παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμούς ενισχύουν την κοσμοπολίτικη ταυτότητα της Astir, ενώ η συνεργασία με επιλεγμένους πολιτιστικούς φορείς προωθεί την πλούσια κληρονομιά της χώρας.

“Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που το όραμά μας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου προορισμού πολυτελείας παίρνει σάρκα και οστά. Η ανάπλαση του Αστέρα αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα πιο σύνθετα έργα αξιοποίησης ακινήτων, που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου και στην ενδυνάμωση της θέσης της χώρας στο διεθνή τουριστικό χάρτη. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία πολυτελών ξενοδοχείων παγκοσμίως και είμαστε βέβαιοι ότι και με την υπογραφή της Four Seasons θα προσδώσουμε μια νέα προοπτική για τον τουρισμό πολυτελείας στην Ελλάδα”, αναφέρει ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.

Η 2η φάση της επένδυσης

Έως το καλοκαίρι του 2020 θα ολοκληρωθεί η πλήρης ανακαίνιση της Astir Beach, με νέες υποδομές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση της εμβληματικής ταυτότητάς της, θέτοντας νέες προδιαγραφές ποιότητας.

Η αναβάθμιση της Astir Marina αποτελεί πρόσθετο πυλώνα του πλάνου ανάπλασης, με στόχο να καταστεί εφάμιλλη με μαρίνες ορόσημα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών. Επιπλέον, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη του προορισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024