Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Τα έσοδα από την επιβατική κίνηση της Alitalia αυξήθηκαν 1,4% το α' τρίμηνο του 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 April 2019, 10:31

Ο Μάρτιος ήταν ο 16ος συνεχής μήνας αύξησης εσόδων επιβατών.


Τα έσοδα της Alitalia από την επιβατική κίνηση συνεχίζουν να βελτιώνονται: κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, η ιταλική αεροπορική εταιρεία σημείωσε αύξηση 1,4% στα έσοδα επιβατών σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018. Ο Μάρτιος ήταν ο 16ος συνεχής μήνας αύξησης εσόδων επιβατών.

Το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε το 2019 είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς συγκρίνεται με το πρώτο τρίμηνο του 2018, που είχε σημειωθεί αύξηση 6,4% στα έσοδα επιβατών  σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017. Η αύξηση του α’ τριμήνου του 2018, είχε ωστόσο ευνοηθεί από τις διακοπές του Πάσχα  – που παραδοσιακά αυξάνεται η εναέρια κυκλοφορία– και που το προηγούμενο έτος ήταν το πρώτο τρίμηνο.

Η αύξηση των εσόδων το 2019 επιτεύχθηκε κυρίως χάρη στις άριστες επιδόσεις του διηπειρωτικού τομέα, που κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σημείωσε αύξηση εσόδων κατά 4,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, αλλά και χάρη στην αύξηση κατά 2,8% του αριθμού των μεταφερόμενων επιβατών σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο του 2018.

Το πρώτο τρίμηνο του 2019, τα έσοδα που σχετίζονται με τον τομέα μεταφοράς εμπορευμάτων  αυξήθηκαν κατά 1,9% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2018, ενώ τα συνολικά έσοδα κατά το α’ τρίμηνο του 2019 αυξήθηκαν κατά 2,7% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top