Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτην τουριστική αγορά του Κατάρ κάνει δυναμική την παρουσία της η Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια

Στην τουριστική αγορά του Κατάρ κάνει δυναμική την παρουσία της η Περιφέρεια Αττικής

Στις B2B συναντήσεις που έγιναν στο Greek Tourism Workshop στην Ντόχα, η προϊσταμένη της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής είχε επαφές με κορυφαία τουριστικά πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στην αγορά του Κατάρ (Salfo & Associates SA, Al Sulaiman Holidays, Continental Tourism Network, ITL World Travel Management, Luxury Travel & Tours, Mannai Holidays, κ.ά.).

Σημαντική δράση για την προώθηση των ελκυστικών τουριστικών προορισμών και εμπειριών της Αττικής στην αραβική τουριστική αγορά και των δυνατοτήτων που προσφέρουν για διακοπές πολυτελείας, όλες τις εποχές του χρόνου, πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής με τη συμμετοχή της στο Greek Tourism Workshop, που έλαβε χώρα την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο City Centre Rotana Doha, στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ντόχα, με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, συγκέντρωσε πλήθος κορυφαίων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην εξαιρετικά σημαντική τουριστική αγορά του Εμιράτου.

Στην εκδήλωση, την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού, κα Αθηνά Κολυβά, η οποία στην αναλυτική της παρουσίαση, ανέπτυξε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Αττικής για τον VIP και υψηλού εισοδήματος επισκέπτη.

Η κα Κολυβά αναφέρθηκε στις απεριόριστες επιλογές για υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες πολυτελείας που προσφέρουν η μητροπολιτική Αθήνα, το παραλιακό μέτωπο και τα κοντινά νησιά της Αττικής: πολιτισμός, υπερσύγχρονες τουριστικές υποδομές, υψηλή γαστρονομία, δυνατότητες για αγορές πολυτελείας, yachtingκαι ιστιοπλοΐα κ.λπ.

Στις στοχευμένες B2B συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα την ίδια ημέρα, η κα Κολυβά είχε επαφές με εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών πρακτορείων που δραστηριοποιούνται στην αγορά του Κατάρ (Salfo & Associates SA, Al Sulaiman Holidays, Continental Tourism Network, ITL World Travel Management, Luxury Travel & Tours, Mannai Holidays, Arabian Link Travel, Safe Travel & Tourism, Al Jazera Travel και IATA). Αισιόδοξες είναι οι ενδείξεις από τις εν λόγω επαφές, καθώς διαφαίνεται έντονη δυναμική και ενδιαφέρον εκ μέρους των υψηλού εισοδήματος κατοίκων του Κατάρ για την πραγματοποίηση ταξιδιών στην Αττική.

Το Greek Tourism Workshop ολοκληρώθηκε με επίσημη εκδήλωση που τίμησε με την παρουσία του ο Έλληνας πρέσβης στο Κατάρ, κ. Κωνσταντίνος Ορφανίδης, προωθώντας τον τουρισμό της χώρας μας στους επαγγελματίες του Κατάρ.

Στο τέλος της εκδήλωσης, διανεμήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες πλήρες έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής και η συνάντηση (workshop) έκλεισε μέσα σε ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε όλους.

Με τη στοχευμένη αυτή δράση, η Περιφέρεια Αττικής φιλοδοξεί να προσελκύσει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος από την σημαντική τουριστική αγορά του αραβικού κόσμου και να συμβάλει στο χτίσιμο ενός ισχυρού δικτύου συνεργασίας με τους επαγγελματίες και τους φορείς του τουρισμού του Κατάρ, δημιουργώντας προοπτικές ενίσχυσης του εισερχόμενου τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024