Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Κρήτη υποδέχεται το δεύτερο 100% Hotel Workshop Tour στις 4 και 6 Μαΐου, στα Χανιά και το Ηράκλειο
Σεμινάρια

Η Κρήτη υποδέχεται το δεύτερο 100% Hotel Workshop Tour στις 4 και 6 Μαΐου, στα Χανιά και το Ηράκλειο

Με την περυσινή διοργάνωση να ξεπερνά συνολικά τους 200 attendees, το φετινό 100% Hotel Workshop Tour αναμένεται ιδιαίτερα δυναμικό, με μεγάλη συμμετοχή από ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού.

Μετά από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την Καλαμάτα και τη Ρόδο, το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κρήτη, που αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, με τις ξενοδοχειακές επενδύσεις να βρίσκονται σε διαρκή ανάπτυξη. Ξεκινώντας από τα Χανιά το Σάββατο 4 Μαΐου στο ξενοδοχείο Minoa Palace και συνεχίζοντας στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel, η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour θα συναντήσει τους επαγγελματίες της περιοχής, σε ένα από τα πλέον αναβαθμισμένα ξενοδοχειακά workshops.

Με τη θεματολογία του Workshop να έχει στο επίκεντρο τα boutique style ξενοδοχεία, οι επιλεγμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν σημαντικά ζητήματα τόσο για τη σωστή κατασκευή ενός ξενοδοχείου όσο και για την ανάπτυξη των πωλήσεών του.

Μερικά από τα σημαντικότερα θέματα που θα καλυφθούν είναι:

  • Η κατανομή των χώρων του ξενοδοχείου κατά την αρχιτεκτονική μελέτη.
  • Τα τελευταία design trends στα boutique ξενοδοχεία.
  • Οι πωλήσεις των εστιατορίων και του spa κατά τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου.
  • Τα τελευταία digital marketing trends σχετικά με τις άμεσες πωλήσεις.

Εκτός από τους βασικούς ομιλητές του workshop, δηλαδή την κα Μαρία Σφυράκη, τον κ. Ζένιο Ζένιου, τον κ. Δημήτρη Ζέλιο και τον κ. Γιάννη Κουτσόπουλο, στο workshop θα παρευρεθεί και η κα Αιμιλία Βλάμη από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, η οποία θα παρουσιάσει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σήμα πιστοποίησης “Boutique Hotel”.

Όπως και σε κάθε σταθμό, η εμπειρία του workshop στην Κρήτη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία σημαντικών εταιρειών που αφορούν την ξενοδοχειακή αγορά, με την υποστήριξη της Demand (διοργανώτρια εταιρεία τόσο του 100% Hotel Show όσο και του 100% Hotel Workshop Tour), ενώ ενδιάμεσα στα κύρια sessions θα παρουσιαστούν και ενδιαφέροντα case studies.

Η είσοδος στα Workshops είναι δωρεάν.

Χανιά
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019
Minoa Palace
10:00 – 18:00

Ηράκλειο
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019
Galaxy Hotel
10:00 – 18:00

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024